Ethereum Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Aralık 2021’den Beri Bitcoin (BTC) Karşısında En Yüksek Seviyelerde, Peki Sırada Ne Var?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum son günlerde yükseliş yörüngesine devam etti. Bu, ayıların fiyatı 1.420 dolarlık destek seviyesinin altına itememesinden sonra oldu. Pozitiflik, Ethereum’un Aralık 2021’den bu yana Bitcoin’e karşı en yüksek fiyatıyla işlem görmesiyle de vurgulanıyor.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Ağustos ayının sonunda, ayılar Temmuz kazançlarının izini sürmeyi başardı ve fiyatı 1.420 dolar olan %61.8 Fib seviyesine doğru itti. Şimdi dikkate alınması gereken önemli direnç 1.800 dolarda bulunuyor. İlginç bir şekilde, kripto para birimi Ağustos ayının başlarında fiyatı yukarı çekmeye çalıştı, ancak sonunda altına düştü.

Ethereum, Nisan ayından bu yana 2112 dolar olan 200 günlük hareketli ortalama çizgisine (beyaz) dokunmadı. Bu MA, azalan çizginin direnciyle yakından ilişkilidir (kırmızı). Fiyat, Birleşmeden önce 1.800 doları geçmeyi başarırsa, 200 günlük MA’nın tekrar test edilmesi daha olası hale gelecektir.

Alternatif olarak, fiyat düşerse 1280-1350 dolar aralığında destek bulunacak. Bu seviyelerin altına inmek, uzun süreli bir düşüşü de katalize edebilir.

Temel Destek Seviyeleri: 1420 $ & 1300 $
Temel Direnç Seviyeleri: 1800 $ & 2100 $

Günlük Hareketli Ortalamalar:
MA20: 1596
Dolar MA50: 1658
Dolar MA100: 1497 Dolar
MA200: 2112 Dolar

ethereum fiyat analizi: ethereum (eth), aralık 2021’den beri bitcoin (btc) karşısında en yüksek seviyelerde, peki sırada ne var? 4

ETH/BTC Grafiği

Bu yazının yazıldığı sırada, alıcılar piyasaya hakim durumda ve günlük grafikte fiyatı 0.082 BTC’nin (kırmızı) üzerinde kapatmaya çalışıyorlar. ETH’nin BTC’ye karşı bu kadar yüksek işlem gördüğü son zaman Aralık 2021’deydi.

Bir sonraki direnç seviyesi 9 Aralık 2021’de ulaşılan 0.0883 BTC’de (beyaz renkte). Boğaların fiyatı %6 artırabileceğini varsayarsak, Ethereum 2018’den bu yana en yüksek seviyesine yükselmiş olacak.

Merge etkinliği öncesinde bu, Ethereum için önemli bir başarıyı temsil edebilir.

Temel Destek Seviyeleri: 0.0.0.082 & 0.073 BTC
Anahtar Direnç Seviyeleri: 0.088 & 0.093 BTC

ethereumethereum fiyat analizi: ethereum (eth), aralık 2021’den beri bitcoin (btc) karşısında en yüksek seviyelerde, peki sırada ne var? 5

Duygu Analizi

Alıcı Alış Satış Oranı (SMA 14)

Tanım: Sürekli takas işlemlerinde alım hacminin, alıcıların satış hacmine bölümüdür.

1’in üzerindeki değerler, yükseliş hissinin baskın olduğunu gösterir.

1’in altındaki değerler, düşüş hissinin baskın olduğunu gösterir.

Türev piyasalarda olumlu hava hakim. Alıcılar artık daha fazla satın alma siparişi verme eğilimindedir. Bu nedenle, mevcut metrik 1’in üzerindedir. Temmuz’daki yükseliş eğilimini, bu endeksin 1’in üzerinde büyüyen momentumu takip etti.

Şu anda, Ethereum tartışmasız pazar lideridir.

ethereumethereum fiyat analizi: ethereum (eth), aralık 2021’den beri bitcoin (btc) karşısında en yüksek seviyelerde, peki sırada ne var? 6

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
17

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: Ethereum (ETH), Aralık 2021’den Beri Bitcoin (BTC) Karşısında En Yüksek Seviyelerde, Peki Sırada Ne Var?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!