LG, akıllı televizyonlarına NFT desteği ekliyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, NFT tutkunlarını sevindirecek yeni bir açıklama yaptı. Şirketin LED ve OLED televizyon modellerine NFT desteği ekleneceği duyuruldu. ABD’de yaşayan ve webOS 5.0 veya daha yeni nesil bir işletim sistemine sahip LG televizyona sahip olan kullanıcıların, artık cihazları üzerinden “LG Art Lab” isimli NFT platformuna erişim sağlayabileceği ifade edildi. 

Aktarılan detaylara göre; LG Art Lab’e, doğrudan televizyonların ana ekranı üzerinden erişilebiliyor. Kullanıcılar, platform üzerinden NFT alım-satımı gerçekleştirebiliyor. Hedera ağı üzerine inşa edilen platform, NFT’leri depolamak için LG’nin “Wallypto” isimli yeni dijital cüzdanını kullanıyor. LG Art Lab ayrıca, kullanıcılara yeni çıkacak NFT’ler için kullanılabilecek bir geri sayım özelliği de sunuyor.  

LG’nin NFT hamlesi uzun soluklu olur mu?

Öte yandan; OpenSea’nin yakın zamanlı günlük işlem hacmi oranları, kullanıcıların son dönemlerde NFT’lere olan ilgisini kaybettiğine işaret etmişti. Dünyanın en büyük NFT alım-satım platformu olarak kabul edilen OpenSea’de kullanıcılar, 28 Ağustos Pazar günü toplam 5 milyon dolar değerinde NFT alım-satım işlemi gerçekleştirdi. 1 Mayıs 2022’de ise bu oran, 405,75 milyon dolar seviyesindeydi. Analistler, bunun yüzde 99’luk bir düşüşe tekabül ettiğine işaret etti.  

Aynı süreç içerisinde en popüler NFT’lerin taban fiyatları da düşüş gösterdi. Mayıs ayı başlarında ‘Bored Ape Yacht Club’ NFT’leri minimum 434 bin dolardan işlem görürken, 28 Ağustos tarihinde taban fiyat, 105 bin dolara kadar geriledi. Bu nedenle LG’nin NFT hamlesi birçok kişi tarafından kısa vadeli bir yatırım olarak yorumlandı.  

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LG, akıllı televizyonlarına NFT desteği ekliyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!