Sudoswap, Ethereum’a Dayalı Toplam 60 milyon SUDO Dağıtacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sudoswap kullanan kişiler artık yeni bir airdrop ile ödüllendirilecektir. Merkezi olmayan NFT pazarı, projeye katılan kişilerin Ethereum’a dayalı toplam 60 milyon SUDO token’ı ile ödüllendirileceğini açıkladı. Ayrıca, popüler NFT projesi 0xmons’u destekleyen yardımcı program token’ı olan XMON’a sahip olanlar, SUDO airdrop’un çoğunu bir staking işlemi aracılığıyla alacaklardır. GAN tarafından yapılan 0xmon NFT’leri olan kişiler de SUDO arzının yüzde 1,5’undan faydalanacaktır. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Sudoswap SUDO’ları Piyasaya Sürüyor!

Bugün yapılan açıklamalara göre, XMON sahipleri, sudoAMM protokolünün yönetimine katılma hakkına sahip olacaktır. Ayrıca SUDO alma taahhütlerinin bir göstergesi olarak XMON’larını kilitleyebileceklerdir. Kullanıcılar aldıkları her XMON için 10.000 SUDO token’ına sahip olacaktır. Sudoswap ve 0xmons’un pek çok ortak noktası bulunmaktadır. Ancak bu şaşırtıcı değildir. Çünkü 0xmons Sudoswap NFT pazarında da çalışmaktadır. Bugünkü açıklama, Sudoswap likidite sağlayıcılarının ilk arzın yüzde 1,5’ini geri kazanabileceklerini ortaya çıkarmıştır. XMON’a sahip olanlar, SUDO airdrop’un yüzde 41,9’una sahip olarak büyük bir pay kazanacaklardır.

Sudoswap, anlaşmaları bulmak ve onlara ödeme yapmak (AMM) için otomatik bir piyasa yapıcı kullanmasıyla benzersiz bir NFT platformudur. Uniswap’ın farklı token’ları nasıl eşleştirdiğini bilenler, Sudoswap sistemini daha iyi anlayacaklardır. Ancak arada ufak bir farklılık vardır. Bu fark Uniswap bu işlemleri token’lar ile gerçekleştirirken Sudoswap NFT’lerle gerçekleştirmektedir. Bu tasarımın iyi yanı, NFT yatırımcılarının hızlı bir şekilde çok sayıda NFT alıp satmasına izin vermesidir.

Koleksiyonun taban fiyatından beş benzersiz NFT sunmak yerine, sahipleri koleksiyon satın alındığında her bir NFT’nin fiyatını değiştiren havuzlar yapabilmektedir. Ayrıca, yatırımcılar otomatik olarak NFT satın alan havuzları kurabilmektedirler. Bu, ortalama bir maliyet çıkarmaya yaramaktadır. Ancak yatırımcılar arasında bu özellikten rahatsız olan azımsamayacak bir kitle bulunmaktadır. En büyük şikayet, sitenin sanatçılara telif ücreti ödememesidir. Yine de kullanıcılar bazı özelliklerinden dolayı platformu kullanmaktadır. 0xRob tarafından yapılan bir Dune Analytics raporu, Sudoswap’ta 135.000’den fazla NFT’nin alınıp satıldığını göstermektedir. NFT’lerin ortalama değeri yaklaşık olarak 34 milyon dolar civarlarındadır.

NFT Kullanım Alanları Artış Gösteriyor!

Son zamanlarda artan koleksiyonlarla beraber NFT’lerin sağladığı faydalarda inanılmaz artış gözlemlenmektedir. Ayrıca faydalar NFT’lerin olmazsa olmazıdır. Her koleksiyon kendi amacı doğrultusunda yatırımcılarına faydalar sağlamaktadır. NFT’lerin kullanım alanları bir bilet yerine bile geçmiştir. Tanınmış markalar piyasaya koleksiyonlarını hızla sürmektedir. Ayrıca koleksiyonlarıyla beraber ürünlerini tanıtmaya yeni bir boyut kazandırmış oluyorlar.

Hem yatırımcılar hem de şirketler NFT’lere odaklanmaktadır. NFT’lerin kullanım alanlarının artması eski koleksiyonların da yeni girişimler yapmasına yardımcı oluyor. Ayrıca NFT projeleri Web3 özelliklerini ileriye taşıyan yeni girişimlerde bulunmaktadır. Bazı NFT koleksiyonları yeni bir adım olarak Metaverse giriş yapmaktadır. Bu da koleksiyonlarının yeni bir sanal dünyada hayata gelmeleri anlamı taşır. Ayrıca Metaverse faydaları, fiziksel faydalarda sağlayacaktır. Bu da yatırımcıların istedikleri şeylerden biri olacaktır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sudoswap, Ethereum’a Dayalı Toplam 60 milyon SUDO Dağıtacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!