Johnnie Walker Blue Label Viski NFT Oluyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnnie Walker’ın Blockbarcom ve Vayner3 ile yaptığı iş birliğinin sonucunda yakın zamanda NFT olarak Blue Label’i piyasaya süreceği açıklandı. Ünlü İskoç viskisinin arkasındaki şirket DIAGEO, Johnnie Walker Blue Label ve Rare serisinin yeni NFT baskısını duyurdu. Resmi olarak, Johnnie Walker Blue Label ve Rare Port Dundas, NFT’leri, 9 Eylül’den itibaren 775 dolar (yaklaşık 0,49 ETH) karşılığında şarap ve alkollü içkiler için NFT pazarı olan BlockBarcom’da piyasaya sürülecektir. NFXhaber olarak, detayları sizin için derledik.

Johnnie Walker, Blue Label NFT Koleksiyonu

Koleksiyonda 75 adet ile sınırlı sayıda viski ve Rare Port Dundas Master Set bulunacaktır. Bu ana setler, fiziksel bir şişe, sanat eseri gibi bir kullanıma sahiptir. Şişeler 9 Eylül itibariyle piyasaya sürülecektir. Açıklamalara göre, belirlenen fiyat 0,49 ETH’dir. Bu da yazının yazıldığı esnada ortalama 775 dolara denk gelmektedir. Bu, Johnnie Walker Blue Label ve Rare serisinin beşinci bölümüdür. Ayrıca ikinci NFT sürümü olduğu bildirilmiştir. Yeni koleksiyon, dünyanın en ünlü tahıl damıtma tesislerinden biri olan Glasgow’daki Port Dundas’taki hayalet içki fabrikasındaki seçkin ve nadir viskilerin karakterini sergilemektedir.

Johnnie NFT’leri, dünya çapındaki viski severler için, bireysel tadı olan sınırlı üretim bir şişeye sahiptir. Şişeler, uzun süre kapalı içki fabrikalarından alınan hayalet olarak adlandırılan viski şişelerinden oluşmaktadır. Ünlü Johnnie Walker Blue Label ruhundan rezervler, bu ve diğer nadir yeni karışımın içeriğini oluşturmaktadır. Walker viski NFT’lerini bu kadar dikkat çekici yapan bir başka şey de arkasındaki ekiptir. Johnnie Walker Master Blender, Emma Walker’ın ilk sürümüdür. İlk NFT’ler ödüllü üretken AI sanatçısı ve fotoğrafçı Ivona Tau’nun dijital NFT’si ile birlikte gelecektir. Yaşamın kaynağı ve doğanın gücü olan sudan ilham almaktadır. Ayrıca her NFT’nin birbirinden farklı olduğu açıklanmıştır.

Şişelerin, Emma Walker tarafından imzalanmış olduğu belirtilmiştir. Ayrıca bunlar, paraya çevrilebilir fiziksel bir şişe ve buna karşılık gelen bir NFT ile gelecektir. Ayrıca, sahipleri Blockbarcom’da bir sonraki DIAGEO sürümüne erken erişebileceklerdir. Johnnie Walker NFT sahipleri, Emma ve Ivona Tau ile özel sanal hikaye anlatımı deneyimlerine katılacaktır. Burada, projedeki seçimlerin detaylarını paylaşacaklardır.

NFT’ler Kadınlara Fayda Sağlayacak!

Kadınlar, yeni NFT’lerinin temelinde yer almaktadır. Johnnie Walker, Emma Walker ve Ivona Tau’nun başarılarını onurlandırmak için dünya çapındaki kadınlara daha fazla fırsat yaratmak istemektedir. Ayrıca bunu gerçeğe dönüştürmek için ortak olan IFundWomenm ile birlikte çalışarak kadınlara iş bursları vermektedir.

Son dönemde faydalara odaklanılan koleksiyonlar ön plana çıkmaktadır. Özellikle toplumların kanayan yaraları kadına şiddet ve kadın hakları gibi konular son derece dikkat çekmektedir. Bu kapsamda fayda sağlayan NFT’ler, yakın zamanda çoğalmıştır. Ayrıca vakıf ve gelişim için özel NFT koleksiyonları yaratılmıştır. Dahası bu NFT koleksiyonlarından gelen tüm kazançlar bu vakıflara aktarılmaktadır.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Johnnie Walker Blue Label Viski NFT Oluyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!