Helium Ekibi, Solana Blockchain Ağına Geçmek İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin kullanımı her geçen gün artmaya devam ediyor. Blockchain ağları kendini geliştirmek adına yeni projeler geliştiriyor ve çalışmalarını sürdürüyor. Helium geliştiricileri, ek ölçeklenebilirlik elde etmek için Solana‘ya taşınmayı öneriyor.

Helium, Yeni Projesini Solana Ağına Eklemek İstiyor

Helium’daki çekirdek geliştiriciler, ek ölçeklenebilirlik elde etmeyi amaçlayan bir hareketle projelerini Solana’ya taşımayı istiyor.

Helium geliştiricileri, projelerinin kendi Blockchain ağından kaldırmasını ve Blockchain ile ilgili tüm işlemlerin Solana’ya taşımasını önererek bir “HIP 70” teklifi sundu. Ekip, bu sistem için Solana’nın hızlı ve ucuz işlemlerini kullanmak istiyor.

Helium ekibi, Helium’un merkeziyetsiz kablosuz ağını daha da ölçeklendirmek için bu geçişin gerekli bir adım olacağını düşünüyor. 

İlginizi çekebilir: Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Ekip, Helium Blockchain ağındaki çok sayıda sıcak nokta ile ilgili ölçeklendirme karmaşıklıklarıyla karşı karşıya olduğunu ve daha ölçeklenebilir bir zincir kullanmak istediğini bu yüzden Solana ağına geçmek istediğini açıkladı. 

Helium’un HIP 70 önerisiyle Solana’ya geçişin, Solana geliştirici araçlarına, uygulamalarına ve özelliklerine Helium’un erişimini sağlayarak ağın operasyonel verimliliğini artıracağı belirtiliyor.

Helium Vakfı’nın konuya ilişkin resmi açıklamasına göre, teklif tartışma aşamasında ve 12 Eylül’de topluluk oylamasına sunulacak.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Helium Ekibi, Solana Blockchain Ağına Geçmek İstiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!