Helium Geliştiricileri, Solana’ya Geçiş Önerisinde Bulundu • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Helium çekirdek geliştiricileri, ek ölçeklenebilirlik elde etmeyi amaçlayan bir hareketle projeyi Solana‘ya taşımayı önerdiler.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ekip, Helium blockchain ağındaki çok sayıda bağlantı noktasıyla ilgili ölçeklendirme karmaşıklıklarıyla karşı karşıya olduğunu ve bunun daha ölçeklenebilir olmasını istediklerini söylüyor. Bu nedenle, en son teklif, Helium’un blockchain katmanını, daha hızlı olması nedeniyle proje için daha uygun gördükleri Solana’ya taşımayı öğreniyorlar.

Solana’ya Geçiş, Helium’un Ölçeklenebilirliğini Artıracak

Helium geliştiricileri, projenin kendi blockchain ağını kullanımdan kaldırmasını ve blockchain ile ilgili tüm işlemlerini Solana’ya taşımasını öneren bir “HIP 70” önerisi sundu. Ekip, geçiş nedeni olarak Solana‘nın hızlı ve ucuz işlemleri olmasını öne sürdü.

İlginizi çekebilir: Blockchain Girişimi Sei Labs, 5 Milyon Dolar Yatırım Aldı

Helium’un merkezi olmayan kablosuz ağını daha da ölçeklendirmek için gerekli bir adım olacağı savunuluyor. Şu anda Helium, yaklaşık 1 milyon Nesnelerin İnterneti (IoT) cihazından oluşan düşük güçlü bir geniş alan ağı (LPWAN) olarak işlev görüyor. Ekip, kurumsal kullanım durumları için ağdan yararlanan çeşitli istemcilere sahip olduğunu iddia ediyor.

Teklifte sunulan bir diğer değişiklik ise blockchain ağını harici sistemlere bağlayan bir yazılım olan kahini kullanmaya başlamak. Kahinin, Solana blockchain ağları arasında güvenli bir şekilde hareket etmesine izin vereceği belirtiliyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Helium Geliştiricileri, Solana’ya Geçiş Önerisinde Bulundu • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!