Merge Öncesi Ethereum Yakımı 2.6 Milyonu Aştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain sektörü geçmişten günümüze birçok badire atlattı. Bunlar arasında finansal çöküşler de yaşandı devasa hack’ler de. Ancak oldukça devrimler gelişmeler de yaşadık. Ethereum konsensüs yapısını değiştirmesi de bunlardan birisi. Bu geçiş öncesi arzında düzeltmeye gizen Ethereum, EIP-1559 ile birlikte yakım protokolünü devreye sokmuş ve beraberinde milyonlarda Ethereum’u (ETH) yakmıştı. Günümüzde Merge için sayılı günler kalırken Ethereum yakım oranın fiat değeri 3.8 milyar dolar seviyesinde.

Kaynak

Merge Öncesi Yakılan Toplam Ethereum Miktarı 2.6 Milyon

EIP-1559 protokolünün Etheruem Blockchain ağında uygulanmasından bu yana, milyarlarca dolarlık ETH piyasadan kaldırıldı ve muazzam bir satış hacmi artık piyasaya ulaşamadığı için varlığın fiyatının yükselmesine yardımcı oldu. Yakılan ETH miktarı 2.6 milyonu aştı. Bu da haberimizin yazımı sırasındaki fiyatla yaklaşık 3.8 milyar dolara tekabül ediyor.

Diğer taraftan yakılan bu miktarı ETH’nin ATH fiyatı ile ölçersek, değer daha da yüksek olacak ve yaklaşık 12 milyar dolar civarında olacaktı.

İlginizi çekebilir: Binance, ETH Para Çekme İşlemlerini Geçici Olarak Askıya Alacak

Bu yakımlar ile birlikte varlığın fiyatında iyileştirmelerden çok daha fazlası yaşandı. Öyle ki Ethereum’un yıllık enflasyon oranı yüzde50’den fazla düştü ve ETH’yi deflasyonist bir varlık olmaya yaklaştırdı. Bu da Ethereum’un ihracının yanma oranının altına düştüğü anlamına geliyor.

Her ne kadar kripto piyasaları son dönemde pek iyi performans göstermese de uzun vadede bu deflasyonist varlığın değerinin daha da yükselmesi bekleniyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merge Öncesi Ethereum Yakımı 2.6 Milyonu Aştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!