Polkadot (DOT) Analiz: Yeni Bir Güncelleme Yeni Bir Fiyat Artışına Dönüşebilecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şu anda piyasa değeri açısından dünyanın en büyük 11. kriptosu olan Polkadot, geçen hafta durgun bir performans kaydetti. Aslında, son 7 gün içinde eksi %5 düştü.

Basın zamanında, DOT 7.06 dolardan işlem görüyordu ve piyasa değeri 7.829.624.527 dolardı. Ancak, DOT geliştiricileri yakın zamanda ağa performans geliştirmeleri getiren bir güncelleme gönderdi. İdeal olarak, bunlar altcoinin yakında grafiklerde yukarı doğru ivme kazanmasına yardımcı olabilir. 

Neler Oluyor? 

DOT’un fiyatı sadece 2 günde 7.74 dolardan 6.85 dolara düştü. Şimdi, kripto biraz toparlansa da, yazı yazılırken tablo kırmızıya boyandığı için ayıları yenmek yeterli değildi. 

Öyle olsa bile, geliştiriciler tarafından gönderilen yeni güncelleme, ağda bazı değişiklikler getirecek. Bu değişiklikler, özellikle yönetim kurulu genelinde verimliliğini artırmaya yardımcı olacaktır.

Aslında resmi bir açıklamaya göre, güncelleme doğrulayıcıların üzerindeki yükü önemli ölçüde azaltmalı ve test ağlarında daha iyi parachain blok süreleriyle sonuçlanmalıdır. 

Bu gelişme, belirli zincir içi metrikleri de iltifat etti. Örneğin, DOT’un fiyatı düşerken, geliştirme faaliyeti tam tersi bir yol izledi ve son birkaç gün içinde önemli ölçüde arttı. Geliştirme faaliyetindeki bir artış, geliştiricilerin blok zincirine daha fazla ilgi gösterdiğini gösterdi, bu sadece bir ağın güvenilirliğini artıran bir şey. 

polkadot (dot) analiz: yeni bir güncelleme yeni bir fiyat artışına dönüşebilecek mi? 4

Geliştirme faaliyetindeki artış, yeni Polkadot v0.9.28’in getirdiği güncellemelerle birleştiğinde, altcoinin fiyat listelerinde yakında kuzeye doğru kırılabileceğine dair bir işaret veriyor.

Dörtgözle Bekleme

Yazma sırasında, Polkadot, RSI ve Stokastik de dahil olmak üzere birçok göstergenin aynı noktaya işaret etmesiyle, yönetim kurulu genelinde düşüş avantajı öngörüyordu. Dolayısıyla yatırımcılar, piyasa koşullarından en iyi şekilde yararlanmak için DOT’un fiyat hareketini yakından takip etmelidir. 

polkadot

DOT’un 4 saatlik grafiğine bakıldığında da piyasada benzer bir düşüş eğilimi görülüyor. Polkadot, düşüşün ardından birkaç gün boyunca 7.7 dolar civarında direnç gösterdi.

Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeritleri, boğalar ve ayılar arasındaki bir mücadeleden sonra, 20 günlük EMA ile 55 günlük EMA arasındaki boşluk genişlediğinden, ilkinin ikincisini yenemediğini ortaya koydu.

MACD’nin okuması, 26 Ağustos’ta düşüş eğilimi olduğu için EMA Şeritlerini de iltifat etti. Bu, grafiklerde bir kırılma olasılığını en aza indirdi. 

polkadot polkadot (dot) analiz: yeni bir güncelleme yeni bir fiyat artışına dönüşebilecek mi? 5

Sonuç olarak, yukarıda bahsedilen güncelleme ve DOT’un geliştirme faaliyetindeki artış oldukça umut verici görünse de, gerçek senaryo farklı görünüyordu.

Aslında, göstergelerin çoğu piyasa ayılarının yanında yer alıyordu. Bu nedenle, kısa vadede bir artış beklemek pek olası değildir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
23

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polkadot (DOT) Analiz: Yeni Bir Güncelleme Yeni Bir Fiyat Artışına Dönüşebilecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!