FLOW Analiz: Bu Sebepten Dolayı Kısa Vadeli Yatırımcılar Bu Fiyattan Memnun Olmayabilir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metaverse blok zinciri, FLOW tekrar esas eleman oldu. Tabii ki, rakipsiz bir ralli ile kripto piyasasını kasıp kavurmuyor. Bununla birlikte, ağ, merkezi olmayan altyapısına erişen kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmaya odaklanmış görünüyor.

FLOW, amacına ulaşmak için yakın zamanda başlatılan Merkezi Olmayan Değişim (DEX), MetaplierFlow’a bazı entegrasyonlar ekledi. Flowverse’in raporlarına göre, entegrasyon, zincirler arası platform CelerNetwork ile bir ortaklık doğurdu.

İki Adım Öne

Son ortaklık, FLOW ekosisteminde ademi merkeziyetçiliği güçlendirmeye yönelik bir diğer ortaklıktır. Bunun, bu tür sistemleri yaratmanın ilk adımı olmadığını hatırlayın. Daha önce FLOW, benzer bir görev için bir Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon (DAO) ile  ortaklık kurmuştu.

Bazı farklılıklar olsa da, en son gelişme, FLOW kullanıcılarının diğer kripto para birimleri arasında kolayca köprü kuracağı anlamına geliyor. Bahsedilen varlıklar arasında USDC, Wrapped Etheruem (WETH), Ethereum (ETH) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) bulunmaktadır. Eklemelere rağmen, FLOW endişesiz görünüyordu.

Bir Adım Geriye

Entegrasyonlar FLOW için olumlu bir fiyat hareketine yol açmadı. CoinGecko’ya göre, madeni para güney yönünde “akmayı” tercih ediyor gibiydi. Bu yazının yazıldığı sırada, madeni para fiyatı tam olarak 1,90 dolardı. Bu değer, son 24 saate göre %9.5’lik bir düşüş oldu. İlginç bir şekilde, kümülatif otuz günlük değişim, 26 Ağustos itibariyle %18,58’lik bir artışla hala pozitifti.

Bununla birlikte, bir aylık yeşil alım, madeni para için olumlu bir duygu yaratmak için yeterli değildi. FLOW yatırımcıları bu güncellemelerden bazı olumlu şeyler bulabilir. Birincisi, USDT karşısında dört saatlik grafik, 18 Ağustos ile 22 Ağustos arasında olduğundan çok daha düşük oynaklık gösterdi. Bu duygu Bollinger Bantları (BB) tarafından ortaya çıkarıldı.

Momentuma gelince, Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötrdü ancak 45.70’te kasvetli işaretler gösterdi. Müthiş Osilatör (AO), bir adım daha ileri değerlendirirken, yükseliş mi yoksa düşüş yönü mü olduğu konusunda kararsız kaldı. Bununla birlikte, -0.048’deki AO değeriyle daha çok negatif bir işaretti. 

flow analiz: bu sebepten dolayı kısa vadeli yatırımcılar bu fiyattan memnun olmayabilir! 3

Zincir üstü kısma baktığımızda, FLOW’un izlenimi, özellikle kısa vadeli yatırımcılar için beklentilere uymayabilir. Santiment’e göre, entegrasyon geliştirme faaliyetini olumlu bir trende tetikledi. Ancak balinaların toplam arzı 5 milyon dolar ve daha fazlası için neredeyse hiçbir değişiklik olmadı.

flow flow analiz: bu sebepten dolayı kısa vadeli yatırımcılar bu fiyattan memnun olmayabilir! 4

FLOW’un Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine (ATH) yeniden ulaşmasına %94,9 uzaklıkta olan yatırımcılar umutlarını minimum seviyede tutmak isteyebilir. Bununla birlikte, kripto piyasası ayı durumundan çıktığına dair net işaretler göstermese bile hepsi kaybolmayabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
22

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FLOW Analiz: Bu Sebepten Dolayı Kısa Vadeli Yatırımcılar Bu Fiyattan Memnun Olmayabilir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!