Coinbase’den Stake Edilen Ethereum’lara Yatırım İmkanı: cbETH

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum’un yeni konsensüs geçişi için heyecan artarken her gün yeni bir ürün ortaya çıkmaya devam ediyor. Borsalar ağın bu dönüşüm sürecindeki değişimlere ayak uydurmaya çalışırken bir ürün de Coinbase‘den geldi. Öyle ki ABD merkezli borsa, stake edilmiş Ethereum‘lara yatırım yapmanıza olanak tanıyan yeni bir ürün tanıttı: cbETH

Coinbase, Stake Edilen Ethereum’lar için yeni cbETH Ürününü Duyurdu

Kripto para borsası Coinbase, kripto piyasalarındaki düşüş sonrası kendisini toparlamakta oldukça zorlandı. Hâla birkaç dava ile boğuşan borsa, artan rekabet ile mücadeleyi kaybetmemek adına yeni ürünler piyasaya sürmeye devam ediyor. Borsa, Ethereum’un Merge’ünün öncesinde, Coinbase Wrapped Stake ETH (cbETH) adlı kendi likit stake token’ını tanıttı.

Yapılan paylaşıma göre, yeni cbETH token’ı, Coinbase aracılığıyla ağın yerel token’ı olan Ethereum’u (ETH) stake etmek için kullanılabilecek. Liquid stake hizmeti, yatırımcıların bir ağdaki coin’leri stake etme veya kilitleme için ekstra getiri elde etmelerini sağlayan ve uzun zamandır kullanılan bir yöntem.

İlginizi çekebilir: Kripto Platformu Thirdweb, Haun Ventures’tan Yatırım Aldı

Coinbase, cbETH hakkında yayımladığı whitepaper‘ında, Liquid Stake hizmeti için kilitli stake edilen varlıkların, stake edilen varlıkların sahipliğini ve kazanılan ödülleri temsil eden devredilebilir tokenlere “wrapped” edildiğini belirtti. Ortaya çıkan token’lar tamamen devredilebilir olacak ve stake edilen varlıkları talep etmek için kullanılabilecek.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase’den Stake Edilen Ethereum’lara Yatırım İmkanı: cbETH
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!