Bitcoin Madencisi Hut 8, Gelirini Yüzde 31 Artırdı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Lider kripto para Bitcoin (BTC), son 1 yıl içerisinde değerinin yaklaşık olarak yarısını kaybetti. Bu durum yatırımcılara, altcoin’lere ve beraberinde kripto odaklı şirketlere oldukça olumsuz yansıdı. Birçok şirketin iflas ettiği son dönemde bazı madencilerin de fiş çektiğine şahitlik ettik. Ancak Bitcoin madencisi Hut 8, açıkladığı kazanç raporu ile piyasaya meydan okudu. Hut 8, 2. çeyrek raporunda gelirlerini yüzde 31 artırdığını açıkladı.

Bitcoin Madencisi Hut 8 Yıllık Kazançlarını Artırdı

Bitcoin madencilik sektörü, oldukça önemli ve bir o kadar riskli görülüyor. Bunun arkasındaki en büyük sebep ise Bitcoin fiyatındaki en ufak oynaklığın madencilerin gelirlerine doğrudan etki etmesi. Bu durum bazı madencilerin masraflarını karşılayamaması ve borçlarını ödeyememesi ile sonuçlanabiliyor. Ancak bu durum açıkladığı 2. çeyrek raporuna göre Hut 8 için geçerli değil. Yayımlanan rapora göre şirket, 2022’nin 2. çeyreğinde 946 Bitcoin (BTC) çıkardı. Bu, yüksek verimli madencilerin hash ve faaliyet oranlarındaki artışı nedeniyle 2021’deki aynı döneme göre yüzde 71’lik bir artış demek.

İlginizi çekebilir: Celsius Alacaklıları Şirketin Ürettiği Bitcoin’leri Satmasını İstemiyor

Konu hakkında konuşan Hut 8 CEO’su Jaime Leverton, şu ifadelere yer verdi:

“Yaklaşık bir yıldır piyasa oynaklığını tahmin ediyorduk ve mevcut gerilemeyi döngü dengesi üzerinden başarılı bir şekilde yönetmek için proaktif önlemler aldık. Bitcoin rezervleri, yüksek performanslı bilgi işlem işimizde korelasyonsuz fiat geliri üreten ilk tam çeyreğimizle birleştiğinde, gelecekteki başarıyı yönlendirmek için bizi iyi konumlandırdı” 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Hut 8, Gelirini Yüzde 31 Artırdı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!