Bitcoin 24 bin Dolarda Durgunken, Ethereum Classic (ETC) Günde %10 Yükseliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm piyasa, birkaç gün içinde kayda değer fiyat artışlarının ardından son 24 saat içinde hafif bir geri adım attı.

Son 24 saat, kripto para piyasasının biraz sakinleştiğini gördü ve toplam kapitalizasyon yoluyla Bitcoin de dahil ilk 10 kripto parada büyük bir değişiklik olmadı. Bununla birlikte, bazı kripto para birimleri diğerlerinden daha iyi performans gösterdi, o yüzden başlayalım.

Bitcoin 24.000 Dolarda Sakin

Önceki iki gün içinde 22.800 dolardan neredeyse 25.000 dolara ciddi bir yükselişin ardından, Bitcoin fiyatı nihayet sakinleşti ve 24 bin dolar civarında işlem gördü.

Temmuz ayı TÜFE rakamlarının açıklanmasının etrafındaki oynaklığın geçtiği ve şimdi piyasanın bir sonraki yön arayışında olduğu görülüyor.

Bitcoin 24 bin Dolarda Durgunken, Ethereum Classic (ETC) Günde %10 Yükseliyor! 3

Bununla birlikte, Bitcoin şu anda işlem gördüğü yere geri dönmeden önce 25 bin dolar seviyesini aşamadı, ancak genel olarak son 24 saat içinde yaklaşık %2 düştü.

Göreceli sakinliğe rağmen, piyasanın son rallilerden bir nefes aldığı ve ağırlıklı olarak kırmızıda işlem gördüğü görülüyor.

bitcoin Bitcoin 24 bin Dolarda Durgunken, Ethereum Classic (ETC) Günde %10 Yükseliyor! 4

Yukarıdaki ısı haritasında görüldüğü gibi, kripto para birimlerinin çoğu geçtiğimiz gün biraz düşüş yaşadı. En belirgin aykırı değer Ethereum Classic’tir (ETC). Aksi halde sıkıcı bir pazarda yüzde 10 gibi büyük bir artış kaydetmeyi başardı. Bu artışın Ethereum 2.0 birleşmesiyle ilgili daha fazla haberin ardından geldiğini belirtmekte fayda var, bu da yatırımcıların bir başarısızlık olasılığına karşı korunmaya çalışabileceği anlamına geliyor.

Diğer önemli kazançlar arasında Huobi Token (%20 artış) ve ANKR (%40 artış) yer alıyor. En son, Binance Labs’in gerçek miktarı açıklamadan Ankr Protokolüne stratejik bir yatırım yapmasının ardından yükseldi.

Bu arada, piyasa hissiyatı iyileşmeye devam ediyor. Şu anda 42 baz puanda bulunan Korku ve Açgözlülük Endeksi’ne göre, hakim duygu hala “korku”. Ancak geçen ay bu zamanlar endeks 15 baz puandaydı, yani son 30 günde anlamlı bir iyileşme görüldü.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 24 bin Dolarda Durgunken, Ethereum Classic (ETC) Günde %10 Yükseliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!