Bitcoin Geliştiricisi Jeff Garzik Yeni Projesini Duyurdu • Coinkolik

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Linux işletim sistemi ve Bitcoin projesinin kilit oyuncularından Jeff Garzik, prodüksiyon şirketi NextCypher Productions’ı duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bilim kurgu tutkusunun geri döndüğünü belirten Garzik, NextCypher isimli yeni medya projesiyle Sci-Fi ve Web3’ün kesişiminden ortaya çıkan hikâyeler anlatmayı amaçlıyor. Web3’ün köklerinin romanlarının sayfalarında yeniden hayat bulabileceğini söylüyor.

Jeff Garzik, NextCypher için 1 Milyon Dolar Bütçe Ayırdı

Bitcoin öncülerinden Jeff Garzik’in yeni bağımsız eğlence şirketi, bilim kurgu eğlencesi üretmek için Web3 araçlarını kullanmayı hedefliyor.

İlginizi çekebilir: Astar, Alchemy’den Altyapı Desteği Alacak

Garzik, yeni projesiyle birlikte Web3 köklerinin cyberpunk romanlarının sayfalarında hayat bulabileceğini söylüyor. Bu tür, William Gibson’ın Neuromancer, Neal Stephenson’un Snowcrash romanlarından öğrenilebilir. Genellikle roleplay oyunu Shadowrun ve Cyberpunk gibi çağ başlatan başlıkları içerisinde barındırıyor.

Decrypt’te yer alan habere göre; Garzik, NextCypher’ı finanse etmek için kendi parasından 1 milyon dolar yatırdığını ve ilk televizyon projeleri Deathlands’ı ve Looking’i başlatmayı planladığını söyledi. Yalnızca, sinema ve TV’de kalmak istemeyen Garzik, NextCypher’da Mark Altman ve Thomas Vitale gibi, öngördüğü yapım türünde deneyimli insanlara yer vermek istiyor.

Haber Kaynağı www.coinkolik.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Geliştiricisi Jeff Garzik Yeni Projesini Duyurdu • Coinkolik
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!