Scott Minerd, Bitcoin Hakkında Değerlendirme Bulundu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası son dönemde oldukça hareketli ve zor bir dönemden geçerken bu konu hakkında birçok isim değerlendirmede bulunuyor. Son olarak yaptığı Bitcoin değerlendirmeleri ile gündeme gelen Guggenheim Partners’ın küresel baş yatırım sorumlusu Scott Minerd, Bitcoin‘in son durumu hakkında yorum yaptı.

Scott Minerd’dan Bitcoin Yorumu

Guggenheim Partners’ın küresel baş yatırım sorumlusu Scott Minerd, Bitcoin’in daha da düşmeye devam edeceğini düşünüyor. Scott Minerd, Bitcoin ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Sanırım daha da sönecek ve bence burada kimin kazanan ve kimin kaybeden olduğunu çözme şansına sahip olmak için internet balonunun çöküşüne benzer bir şeye sahip olacağız. Sistemi henüz tamamen temizlediğimizi sanmıyorum.

Minerd’e göre; bir yatırımcının yakın vadede daha yüksek fiyatlar görme fırsatından yararlanmak mantıklı. Ancak bir yatırımcı olarak kripto para birimlerinin düzenleyici bir bakış açısıyla baskı altında olduğunu düşünüyor. Ayrıca, bunu destekleyecek gerçek bir kurumsal para olmadığını da kaydetti.     

Bilindiği üzere Bitcoin, Fed’in 75 baz puanlık bir artışla gitmeye karar vermesinin ardından hareketlilik yaşadı. Lider kripto para birimi, merkez bankasının duyurusuna kadar yüzde 14 kadar düştükten sonra Bitstamp borsasında 23.452 dolara kadar yükseldiğini de belirtelim.  

İlginizi çekebilir: Bitcoin (BTC) Teknik Analizi – 27 Temmuz 2022

Son olarak Bitcoin haberin yazımı esnasında CoinGecko verilerine göre; 23.169 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Scott Minerd, Bitcoin Hakkında Değerlendirme Bulundu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!