Bitcoin 21 bin Dolara Yöneldi, Ethereum Başka Bir Gölge Çatal Harekete Geçtiğinde %11 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası, Ethereum’un %11’lik devasa fiyat artışının önderliğinde bir kez daha yeşile döndü. Bitcoin, 20 bin doların oldukça üzerinde duruyor.

Son volatilitenin ardından, Bitcoin yükselişe geçti ve 20.000 doların üzerine çıktı. Altcoinler de bugün, Ethereum’un büyük çift haneli dalgalanmasının öncülüğünde yeşile döndü.

Bitcoin 21 Bin Doları Hedefliyor

Birincil kripto para biriminin birkaç haftanın en yüksek seviyesi olan 22.500 dolara sıçradığı geçen haftanın ortasından sonra, manzara kasvetli bir hal aldı. Birkaç gün içinde varlık, gıpta edilen 20.000 $ çizgisinin altına ve altına düştü.

ABD bu haftanın başlarında rekor kıran TÜFE rakamlarını açıkladıktan sonra, BTC bir kez daha oynaklık yaşadı ve 19.000 doların altına düştü. Ancak boğaların olay yerine dönmesiyle bu durum kısa sürdü.

Bitcoin dün 20.000 dolara sıçradı ve ilk başta kararlı bir şekilde geri alamasa da son 12 saat içinde bunu yaptı. Hatta neredeyse 1.000 dolar daha ekledi ve şu anda 21.000 dolara yakın. Bu nedenle, piyasa değeri şu anda yaklaşık 400 milyar dolar, ancak alts üzerindeki hakimiyet %42,5’e düşürüldü.

Bitcoin 21 bin Dolara Yöneldi, Ethereum Başka Bir Gölge Çatal Harekete Geçtiğinde %11 Yükseldi! 3

Önemli Bitcoin Haberleri

Yeni veriler, BTC’nin ABD borsasıyla korelasyonunun son zamanlarda önemli ölçüde düştüğünü ve yılın en düşük seviyesine indiğini gösterdi.

BitMEX’in kurucu ortağı Arthur Hayes , ABD’nin er ya da geç para basmaya başlayacağına inanıyor , bu da nihayetinde bitcoin için yükseliş anlamına geliyor.

JPM analistleri, BTC üretim maliyetinin Haziran ayında %50 düştüğünü ve bunun varlık için düşüş işareti olabileceğini söyledi.

ETH Öncülük Ediyor

Alternatif paralar bugün yeşile döndü ve ETH öncülük etti. İkinci en büyük kripto para birimi günlük ölçekte %11’den fazla arttı ve 1.200 doların kuzeyinde işlem görüyor. Bu, 9. Birleştirme gölge çatalı yayına girdiğinde gelir.

Benzer etkileyici kazanımlar, Solana ve MATIC’ten daha büyük kapaklı altlardan geliyor. Her ikisi de yaklaşık %12 arttı. Sonuç olarak, SOL 40 dolara yakın oturuyor, MATIC ise 0.7 dolarda.

Ripple, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu ve Avalanche da yeşilde iyi durumdayken, BNB, ADA ve TRX daha mütevazı kazançlar kaydetti.

Alt ve orta büyüklükteki alt borsaların çoğu benzer bir şekilde performans gösterirken, tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri günde 50 milyar doların üzerine çıktı ve 900 milyar doların oldukça üzerinde bulunuyor.

bitcoin Bitcoin 21 bin Dolara Yöneldi, Ethereum Başka Bir Gölge Çatal Harekete Geçtiğinde %11 Yükseldi! 4

Endüstri Haberleri

COTI, MultiDAG 2.0’ın ana ağında dağıtımını görecek bir sert çataldan geçeceğini söyledi.

Devam eden piyasa çöküşünün ortasında OpenSea, çalışanlarının önemli bir bölümünü işten çıkarmak için diğer büyük endüstri şirketlerine katıldı.

İkinci en büyük stablecoin’in ihraççısı olan Circle, likiditelerini ve kullanılabilirliklerini sağlayan rezervlerini açıkladı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
49

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 21 bin Dolara Yöneldi, Ethereum Başka Bir Gölge Çatal Harekete Geçtiğinde %11 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!