AVAX’ın 13 Temmuz’daki Güçlü Geri Dönüşünden Sonraki Konumunu Değerlendirmek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avalanche’ın yerel kripto para birimi AVAX, hafta ortasında güçlü bir sıçrama elde etti ve bu da altcoinin mevcut fiyatlarında çok dikkat çektiğini gösteriyor. Token, 10 Temmuz’dan 12 Temmuz’a kadar olan düşüş performansının ardından hızlı bir toparlanma ile 12 Temmuz’da %12’den fazla ralli yaptı.

AVAX’ın fiyatına bakmak, en son yükselişinin Haziran destek seviyelerini yeniden test ettikten sonra gerçekleştiğini ortaya koyuyor. Bu sonuç, AVAX’ın kama modelinden çıktığından beri değişen fiyat hareketi ile uyumludur. Bu performans önümüzdeki birkaç hafta boyunca devam ederse, direnç başlamadan önce hafif bir yükseliş beklenebilir.

AVAX’ın 13 Temmuz’daki Güçlü Geri Dönüşünden Sonraki Konumunu Değerlendirmek 4

AVAX, boğaların kontrolü yeniden ele geçirmesinden önce 13 Temmuz’da 16.37 dolardan dibe vurdu. Token, %50 Göreceli Güç Endeksi (RSI) seviyesinin yakınında satış baskısı nedeniyle bir miktar dirençle karşılaştıktan sonra basın zamanında 18.18 dolardan işlem gördü. AVAX’ın Para Akışı Endeksi (MFI), kripto para biriminin 12 Temmuz’dan bu yana sağlıklı bir birikime sahip olduğunu ortaya koydu.

AVAX ayrıca şeylerin zincirleme tarafında da yapacak çok şey var. Örneğin, balinalar tarafından tutulan arz, 12 Temmuz’da aylık en düşük %43,57’den 13 Temmuz’da %43,88’e önemli bir artış kaydetti.

Bu, güçlü bir birikimin işaretiydi ve sosyal hakimiyet metriğindeki bir artışla desteklendi. Bu, son fiyat artışıyla uyumludur.

avaxAVAX’ın 13 Temmuz’daki Güçlü Geri Dönüşünden Sonraki Konumunu Değerlendirmek 5

Balina birikimi fiyat hareketine yardımcı olsa da, aynı metrik son 24 saat içinde bazı çıkışlar kaydetti ve bu da yükselişin neden devam etmediğini açıklıyor.

Bu balina hareketi, AVAX’ın son iki üç haftadır işlem gördüğü dar aralık göz önüne alındığında balinaların küçük kar marjları aradığının bir işareti olarak da düşünülebilir. Sonuç aynı zamanda, piyasada hakim olan belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hala temkinli hareket ettiğinin bir işaretidir.

İşin artı yanı, Avalanche ağı, Temmuz ayının başından bu yana NFT işlemlerinde önemli bir artış yaşadı. Ağ, özellikle Haziran ayının son haftasında düşük hacimler yaşadı.

Artan NFT ticaret hacmi, ağın daha sağlıklı trafikten yararlandığının bir işaretidir. Bu nedenle, Avalanche daha fazla organik talep görebilir.

avaxAVAX’ın 13 Temmuz’daki Güçlü Geri Dönüşünden Sonraki Konumunu Değerlendirmek 6

O Zaman AVAX İçin Sırada Ne Var?

AVAX’ın balinalar tarafından tutulan arzı, mevcut destek seviyesinin yakınında güçlü bir talep olduğunu gösteriyor. Ancak, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) aldığı ağır indirimi göz önünde bulundurarak hala ağırlığının altında ilerliyor.

Mevcut dip tutarsa, önümüzdeki günlerde daha fazla yukarı bakabiliriz. Ancak, belirsiz piyasa koşulları dikkatli olmayı gerektiriyor.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
68

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
AVAX’ın 13 Temmuz’daki Güçlü Geri Dönüşünden Sonraki Konumunu Değerlendirmek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!