Sıradaki Seanslarda O Seviyeleri Bekleyin! 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto analisti Tony M’e göre ayılar, 20.000 dolar fiyat seviyesindeki müzayedeleri reddettiği için Bitcoin fiyatı üçgen şeklinde dalgalanıyor. Bu arada Ethereum, tarihsel olarak düşük gaz ücretlerine tanık oluyor. Analist, XRP’nin 0,35 doların ortasında reddedildiğini ve keskin bir hamleye hazırlandığını belirtiyor. Tony M’nin BTC, XRP ve ETH analizlerini okuyucularımız için hazırladık.

“Bitcoin fiyatı yatırımcıların parmaklarını çaprazladı”

Ayılar 4 saatlik grafikte lider kripto para birimini baskılıyor. Bitcoin fiyatı 19.440 dolardan işlem görüyor. Temmuz ayında başladığına tanık olunan sürekli ileri geri fiyat hareketi, uzun vadeli yatırımcıları kesin bir ihlal gerçekleşene kadar harekete geçmekten uzaklaştırabilecek sarmal benzeri bir model geliştirdi.

Yine de piyasa, meşgul olmak isteyenler için fırsatlar bırakıyor. Kripto analisti Ali_Charts, Asya ticaret seansı sırasında potansiyel bir satış sinyali öngördü. BTC fiyatı 20.800 bariyerini aşamazsa Bitcoin fiyatının “19.720 dolara, hatta 19.500 dolara kısa bir düzeltmeyi tetikleyeceğini” belirtti. 5 Temmuz 2022’de Ali’nin 1-1 trade kurulumu, ayılar 12 saatlik grafikte büyük bir düşüş eğilimi gösteren mumu esnettiği için tamamen doğrulandı.

BTC

Bitcoin fiyatı hala sarmal benzeri modelin sınırları içinde. Bir sonraki yönlü harekete katılmak için yakından izlenmeli. Ayılar muhtemelen 15.500 dolar ve potansiyel olarak 14.700 dolar olan hedeflere ulaşılana kadar short’ları tutacak. Bu yüzden 18.635 doların altındaki bir kırılmanın, devenin sırtını kıran saman olması mümkün.

Bitcoin

Aksine, 20.800 doların üzerinde belirleyici bir kapanışın, 23.000 doları ve potansiyel olarak 24.700 doları hedefleyen bir boğa rallisiyle konsolidasyon modelini çözmesi olası. Bu da mevcut Bitcoin fiyatından %20’lik bir artış anlamına gelir.

“Ethereum fiyatı tahtayı kesmeye yaklaşıyor”

Ethereum fiyatı, beklenen 200 haftalık hareketli ortalama hedefinin 1.200 doların altında kalıyor. 5 Temmuz’da, ayılar 1.000 dolar seviyesinin altındaki likiditeyi kırmaya çalıştı. Burada ayılar ön çalışma hedefinden tam olarak yararlanırken, Ethereum fiyatı 1.085 dolarda seyrediyor. Kriptokoin.com’da yer verildiği üzere Ethereum son iki yılda en düşük gaz ücretlerine tanık oluyor. Bu nedenle satış ilginç bir zamanda geldi. Karşı piyasa koşulları devam ederse, 980 dolarlık fiyat seviyesi, yükseliş mücadelesi beklemek için muhtemel bir hedef olacak.

Sıkı bir konsolidasyon aralığı trade’i yapmak asla kolay bir iş değil. Breakout traderların, piyasaya atlamak için 1.200 doların üzerinde bir ihlal gerçekleşene kadar kenara çekilmesi muhtemel. Bu olay gerçekleşirse, boğaların kısa vadede 1.500 dolar ve potansiyel olarak 1.650 dolar hedeflemesi olası.

Bitcoin

Bıçak yakalamak isteyenler için önümüzdeki günlerde 935-950 dolar seviyesinde bir fırsat kendini gösterecek. Erken yükseliş görünümünün geçersiz kılınmasının 810 doların altında bir ihlal olduğunu unutmayın. 810 dolarlık geçersiz kılma seviyesi, akıllı bir para likiditesi yakalaması durumunda 18 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 879,80 dolarda kıpırdama odası sağlıyor. Boğalar 810 doları aşabilirse, 775 dolar ve 730 dolara daha fazla satış bekliyoruz. Bu da mevcut ETH fiyatından %30’a varan bir düşüş anlamına geliyor.

“Ripple fiyatı körelmiş ve kanlı”

Ayılar 0,35 dolar orta bölgesindeki açık artırmaları reddetti. Bu yüzden Ripple fiyatı şu anda 0,31 dolardan işlem görüyor. 8 ve 21 günlük hareketli ortalamalar, Asya’nın gece seansı sırasında bir ölüm çaprazı üretti. Mevcut piyasa değerinin hemen üzerinde gezindiği için Ripple şimdi ciddi sorunlarla karşı karşıya.

Bitcoin

Çarpışan iki hareketli ortalamanın çözümünün, uyuyan koparma yatırımcılarını uyandırması olası. Bunun da Haziran ayının en düşük seviyesi olan 0,29 doları kıran katalizör olması mümkün. İkincisi ihlal edilirse, 0,25 dolar ve potansiyel olarak 0,21 dolara daha fazla satış bekleyin. Bu da %30’a varan bir düşüş demek. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi mevcut XRP fiyatını 4 saatlik grafikte destekleyici yükseliş bölgesi içinde 0,31 dolarda tutuyor. Bu nedenle, piyasaya erken bir ayı olarak atlamayı tavsiye etmiyoruz.

Düşüş tezinin geçersiz kılınması, 0,34 doların üzerinde kesin bir kapanış. Söz konusu fiyat hareketi, mevcut XRP fiyatından %24’lük bir artış demek. Bunun da kısa vadede 0,39 doları hedefleyen bir alıcı çılgınlığına neden olması mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Sıradaki Seanslarda O Seviyeleri Bekleyin! 
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!