ETH’nin %9’luk Kazancına Rağmen Ethereum Yatırımcıları Neden Belirsizliğini Koruyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH), ağdaki en son gelişmelerle yatırımcıları bölmeye devam ediyor. 4 Temmuz kutlamaları kripto piyasasında boğaları tüm hızıyla harekete geçirdi. Bitcoin (BTC) de 20 bin doların üzerine çıkarak kripto endüstrisi için canlandırıcı bir emsal oluşturdu. Peki ETH buradan nereye gidiyor?

Kazanmak İçin ETH

İkinci çeyreğin korkunç bir şekilde sona ermesine tanık olan Ethereum’a bayram tebrikleri nazik davrandı. Ancak son zincir içi veriler, yatırımcıları çevreleyen belirsizlikle bölüyor. Tüccar iyimserliği yüksek kalırken, ETH hala borsalarda yığılıyor. ETH, YTD performansında %70 indirimle işlem görüyor.

Bununla birlikte, ETH 4 Temmuz’dan bu yana %9,5 fiyat artışında çalışıyor. Ağdaki hacimde %83 gibi büyük bir artışın ardından şu anda 1.155 dolardan işlem görüyor. Santiment tweetine göre, fiyat hareketi şu anda madalyonun her iki tarafını da gösteriyor. Yükselen fiyatlar ETH toparlanmasını gösterirken, döviz girişlerinde artan bir endişe var. Daha yakından incelendiğinde, ETH borsalarda birikiyor ve 2022’ye yakın bir yüksek seviyede çalışıyor. Bu eğilim, en son düşüş döngüsünde yükselmeye devam etti.

ETH’nin %9’luk Kazancına Rağmen Ethereum Yatırımcıları Neden Belirsizliğini Koruyor? 3

Bitfinex’teki vadeli işlem piyasasındaki bir başka güncelleme endişe verici bir eğilim gösterdi. Glassnode tweet’ine göre, ETH kalıcı sözleşme hacmi Bitfinex’te bir ayın en düşük seviyesi olan 9.887.684 $’a düştü. Bu sadece bir platform olmasına rağmen, yine de zayıf bir topluluğun işareti olarak kabul edilebilir.

ethereum ETH’nin %9’luk Kazancına Rağmen Ethereum Yatırımcıları Neden Belirsizliğini Koruyor? 4

Ayrıca, MVRV oranı (30d) son zamanlarda fiyat tersine çevrildiğinde bir artış gördü. Ama %-8.75’te dururken değer kaybetmeye devam ediyor. Burada Ethereum için büyümek için yer var.

Birleştirme Çalışmaları Çekiş Kazanıyor

Yakın tarihli Konsensüs Çağrısı, Ethereum Vakfı ve Birleştirme çalışmalarının nasıl gittiği hakkında en son bilgileri sağladı. Sepolia birleştirme aktivasyonunun toplantıya göre yakında tamamlanması bekleniyor. Özet ayrıca, Ethereum’un Birleştirmeyi test etmek için sekizinci ana ağ gölge çatalına sahip olduğunu iddia etti. Geliştirici Marius Van Der Wijden, Gray Glacier sert çatalının yumuşak geçişini güncelledi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
43

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH’nin %9’luk Kazancına Rağmen Ethereum Yatırımcıları Neden Belirsizliğini Koruyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!