Bitcoin, Kripto Piyasaları Dururken 19 bin Dolarda Sıkıştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasaları son zamanlarda alışılmadık şekilde istikrarlı ve son 24 saat herhangi bir hareketlilik getiremedi.

Bitcoin yana doğru işlem görmeye devam etti ve 20.000 dolara meydan okumaya yaklaşmadan önce durduruldu. Altcoinler benzer bir konumda ve her iki yönde de çok az kayda değer hareket var.

Bitcoin 20 bin Doların Altında Kaldı

Aynı zamanda BTC’nin korkunç 2. çeyreğinin de sonu olan geçen hafta, son birkaç güne göre çok daha fazla oynaklık sağladı. O sırada, kripto para birimi sert bir şekilde kayıyordu ve 18.800 doların altındaki 10 günün en düşük seviyesine düştü.

Ancak boğalar bu noktada kısaca piyasayı kontrol altına aldı ve varlığı kuzeye itti. Birkaç dakika içinde, Bitcoin kendisini neredeyse 2.000 $ daha yüksek (21.000 $’a yakın) işlem gördü.

Bununla birlikte, ağırlıklı olarak düşüş eğilimi gösteren piyasa hissiyatı devam etti ve BTC kısa süre sonra 20.000 doların altına düştü. Hafta sonunun çoğunu geçirdiği yaklaşık 19.000 dolara geri döndü .

Tek istisna, dün BTC’nin 19.600 dolara yükselmesiyle geldi, ancak hızla durduruldu ve şimdi tanıdık bir zemine geri döndü. Bu nedenle, piyasa değeri hala 365 milyar dolar civarında ve altcoinler üzerindeki hakimiyeti yine %42.2’de.

Bitcoin, Kripto Piyasaları Dururken 19 bin Dolarda Sıkıştı! 3

Altcoinler Duruyor

BTC’ye benzer şekilde, altcoinlerin çoğu tipik olmayan bir şekilde stabildir ve günlerdir böyledir. Örneğin, Ethereum 1.050 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor. Hafta sonu başlangıcına kadar ETH 1.000 doların altına düşmeye yakındı ve bundan önce 1.100 doların üzerindeydi.

BNB hala 220 doların biraz altında, ADA 0,45 dolar ve MATIC günlük ölçekte %4 düştü. Buna karşılık, Ripple, Solana, Dogecoin, Polkadot ve Shiba Inu önemsiz kazançlar kaydetti.

TRON, bir günde en fazla (%4.3) yükseldi ve 0.065 doların kuzeyinde işlem gördü. LEO neredeyse %3 arttı ve 6 dolara yakın. Alt ve orta büyüklükteki alt değerlerden The Sandbox, %5’lik en etkileyici artışı gördü.

Tüm kripto varlıklarının kümülatif piyasa değeri de 850 milyar doların biraz üzerinde sabit kaldı.

kripto Bitcoin, Kripto Piyasaları Dururken 19 bin Dolarda Sıkıştı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
42

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin, Kripto Piyasaları Dururken 19 bin Dolarda Sıkıştı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!