ABD’li Enerji Şirketi Bitcoin Madenciliğini Araştırıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimleri dünya genelinde benimsenmesini artırırken, kripto madenciliği de artmaya devam ediyor. ABD’nin en büyük ikinci enerji şirketi Duke Energy’nin, Bitcoin madenciliği ile ilgilendiği aktarıldı.

Duke Energy Bitcoin Madenciliği İle İlgileniyor

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük ikinci enerji şirketi Duke Energy, yeni faaliyetler için Bitcoin madenciliğini araştırmaya başladığı aktarıldı. Şirketin lider oranları ve düzenleyici strateji analisti Justin Orkney, katıldığı bir podcastte şirketin Bitcoin madenciliğine yönelik araştırmalarını doğruladı ve sonuçların madencilerin şebekeye nasıl dahil edileceğini keşfetmeye odaklandıklarını belirtti. Şirketin konu hakkında raporu yayımlanmadan önce Orkney, şirketin çeşitli seviyelerde madencileri içeren test çalışmaları yapmak için farklı enerji kaynaklarıyla sağlanan mikro şebekesinden yararlanacağını dile getirdi. Orkney açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

İlginizi çekebilir: Bitcoin Madenciliği Haziran 2022 Raporu

Genel müşteri aşamalandırma kavramlarını araştırıyoruz. Talep yanıt işlevselliğine yönelik bir gözle Bitcoin madencilik kapasitesini sistemimize dahil etme konusunda bir Bitcoin talep yanıt çalışması üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Bir teknoloji testi yapmayı planlıyoruz.

Orkney’e göre şirket, hali hazırda kış zirvesi için bir talep yanıt raporu üzerindeki çalışmalarını tamamladı ve odak noktasının Bitcoin olduğu aktarıldı. Özellikle, bir yanıt işlevi, elektrik güvenilirliğini korurken, şebekede azalan talebin bir parçası olarak, yoğun kullanım mevsimlerine yanıt olarak tüketicilerin elektrik kullanımı değişiklikleri gerekiyor. Son olarak şirketin küçük ölçekli birkaç Bitcoin madencilik tesisine güç sağladığını belirtelim.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Enerji Şirketi Bitcoin Madenciliğini Araştırıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!