Küresel Piyasalar Düşerken Bitcoin 20 bin Doların Altında, 11 Günün En Düşük Seviyesine Düştü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Wall Street’teki kan banyosunun ve özellikle vadeli işlem sözleşmelerinin ardından Bitcoin, 20 bin doların altında 11 günün en düşük seviyesine düştü.

Bitcoin, gıpta edilen 20.000 $ işaretinin altına düşerek daha da kötüye gitti. Çoğu altcoin de bugün kırmızıda, ETH 1.000 doların altına düşmeye yakın ve Solana çift haneli düşüş yaşıyor.

Bitcoin, Güney Hisse Senedi Piyasalarını Takip Ediyor

Bu geçen hafta sonu, birincil kripto para biriminin daha yüksek hedeflediği ve 22.000 doların hemen altında çok günlü bir zirveye ulaştığı zamandı. Ancak ayılar varlıklarını hatırlattı ve daha fazla artışa izin vermedi.

Tam tersine, varlık kademeli olarak değer kaybetmeye başladı ve takip eden saatlerde 1.000 dolar civarında düştü. Birkaç gün boyunca 21.000 dolar civarında kalmaya çalıştı ancak başarısız oldu ve Salı ve Çarşamba günleri 20.000 dolara düştü.

Başlangıçta bu seviyenin üzerinde devam etmesine rağmen, altında kırılması neredeyse kaçınılmaz görünüyordu. Ve böylece birkaç saat önce 19.000 doların biraz üzerinde 11 günün en düşük seviyesine inerek yaptı.

Şu an itibariyle BTC, bu seviyenin üzerinde işlem yapmaya devam ediyor ve piyasa değeri 270 milyar dolara düştü.

Küresel Piyasalar Düşerken Bitcoin 20 bin Doların Altında, 11 Günün En Düşük Seviyesine Düştü! 3

BTC için son fiyat düşüşleri, en büyük ABD borsa endekslerinin vadeli işlem sözleşmelerinden gelen benzer hareketler arasında geldi. S&P 500’ün vadelileri %1’in üzerinde düştü ve endeks 40 yılı aşkın bir sürenin en kötü ilk yarısını kaydetmeye yakın.

Genellikle Bitcoin güneye doğru sert bir şekilde gittiğinde olduğu gibi, altcoinlerin çoğu da öyle. Ethereum, günlük %7’lik büyük bir düşüşle bu olumsuz eğilime öncülük ediyor. Sonuç olarak, ikinci en büyük kripto 1.050 dolara düştü ve birkaç gün içinde 200 doların üzerinde değer kaybetti.

BNB (-5%) 210 dolara düştü. Benzer günlük düşüşler Ripple, Cardano, Dogecoin, Polkadot ve TRON’da da görülüyor.

Ancak Solana ve Avalanche, son 24 saat içinde çift haneli yüzdelerle düşüş yaşadı. Her ikisi de %10-11 düşüşle sırasıyla 32$ ve 16$’a düştü.

Alt ve orta büyüklükteki alt’lar da kırmızının derinliklerindeyken, toplam kripto piyasası değeri bir günde 40 milyar dolar daha gitti.

bitcoin Küresel Piyasalar Düşerken Bitcoin 20 bin Doların Altında, 11 Günün En Düşük Seviyesine Düştü! 4

Önemli Kripto Haberleri

Popüler NFT pazarı OpenSea bugün erken saatlerde bir veri ihlali bildirdi ve kullanıcıları olası kimlik avı girişimleri konusunda uyardı.

Elliptic, son 100 milyon dolarlık Harmony istismarının arkasında Kuzey Kore destekli bilgisayar korsanları olan Lazarus Group’un olduğunu iddia etti.

Three Arrows Capital, İngiliz Virgin Adaları’ndaki bir mahkeme tarafından tasfiyeye karar verildi.

Fundstrat analisti Mark Newton, BTC’nin önümüzdeki haftalarda daha fazla fiyat düşüşüyle ​​karşı karşıya kalabileceğini söyledi.

Grayscale, menkul kıymetler düzenleyicisi şirketin Bitcoin ETF başvurusunu reddettiği için ABD SEC’ye dava açacağını söyledi.

Michael Saylor’un MicroStrategy’si, 10 milyon dolara 480 BTC daha biriktirerek düşüşü satın aldı.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Küresel Piyasalar Düşerken Bitcoin 20 bin Doların Altında, 11 Günün En Düşük Seviyesine Düştü!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!