Kaiko yeni finansman turunda 53 milyon dolar topladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurumsal yatırımcı ve işletme odaklı kripto para veri sağlayıcısı Kaiko, yeni finansman turunda 53 milyon dolar topladı.

Kaiko, 28 Haziran tarihli blog gönderisinde B Serisi finansman turunda 53 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Küresel risk sermayesi şirketi Eight Roads’un yönettiği yatırım turuna sermaye yatırım fonu Revaia, risk sermayesi şirketleri Alven, Point9 ve Underscore ve fintech yatırım platformu Anthemis katıldı.

Veri kaynağı, taze sermayenin merkezi ve merkeziyetsiz dijital varlık veri hizmetlrinde “küresel sektör referansı pozisyonunu güçlendirmek” için kullanılacağını açıkladı.

Blog gönderisinde “Dijital varlıklara kurumsal katılımın artmasıyla birlikte güvenilir, şeffaf ve yasalara uygun piyasa verilerine erişim hiç olmadığı kadar önemli hale geldi,” diye belirtildi.

“Yeni finansman turu, Kaiko’nun kurumsal veri ürünleri ve altyapısını daha da güçlendirmesine ve hem merkezi hem de merkeziyetsiz piyasa verileri için kritik bir kaynak olarak şirketin pozisyonunu pekiştirmesine olanak sağlayacak.”

Mevcut durumda Paris, Londra, New York ve Singapur’da ofisleri bulunan şirket, 53 milyon doların bir kısmını da küresel varlığını genişletmek için kullanmayı planlıyor.

Kaiko CEO’su Ambre Soubiran, konuyla ilgili şöyle bir yorumda bulundu:

“Önümüzdeki yıl boyunca kurumsal veri çözümlerinde sektörde lider pozisyonumuzu pekiştirecek ve merkezi ve merkeziyetsiz pazar yerleri arasındaki kritik köprü olarak hizmet vereceğiz.”

2014 yılında kurulan Kaiko, kurumsal yatırımcıalra piyasa verileri, fiyat ve endeks hizmetleri, araştırma ve rapor ve portföy çözümleri sunuyor. Şirket, yaklaşık bir yıl önce düzenlenen A Serisi finansman turunda 24 milyon dolar yatırım almıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kaiko yeni finansman turunda 53 milyon dolar topladı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!