Binance ve TikTok yıldızı Khaby Lame’den yeni iş birliği

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para borsası Binance, TikTok’ta en çok takip edilen içerik üreticisi Khaby Lame ile Web3 farkındalığını artırmak için iş birliği yaptı. Influencer borsanın küresel elçisi olarak görev alacak ve kripto ve blockchain alanındaki doğru bilinen yanlışları düzeltmeye yardımcı olacak.

Lame, TikTok’ta işleri daha da karmaşık hale getiren DIY içerik üreticilerine seslenerek ünlendi ve 142 milyon takipçiye ulaştı. Her şeyi daha da basit hale getiren hayatı kolaylaştırıcı komik ipuçları paylaşan Khaby Lame, imza hareketi olan avuçlar yukarıda olacak şekilde ellerini uzatma hareketine de tüm videolarında yer veriyor.

Binance, Cointelegraph’a yaptığı açıklamada Lame’in kendine has içerik stiliyle Web3’e ilişkin yanlış anlaşılmaları ortadan kaldıracağını söyledi. Binance’in yöneticilerinden James Rothwell, Web3 yaygınlığı arttıkça Lame’in de güvenilirlik sağlayacağını belirtti.

TikToker, Web3 alanına bir süredir ilgi duyduğunu açıkladı. Lame’e göre Binance iş birliği, normalde yaptığı “karmaşık işleri daha basit ve eğlenceli hale getirme” işine “mükemmel bir şekilde uyuyor.” 

“Takipçilerimi her zaman ailem olarak gördüm ve sürekli onlarla paylaşacak yeni zorluklar ve ilginç içerikler arıyorum.”

TikTok yıldızı, Web3 odaklı içerikler üretmenin ve alanla ilgili yanlış anlaşılmaları gidermenin yanı sıra, hayranlarıyla etkileşimini artırmak için Binance ile NFT koleksiyonu da oluşturacak.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Binance ve TikTok yıldızı Khaby Lame’den yeni iş birliği
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!