Hafta İçinde Bu Seviyeleri Bekleyin!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin ve Ethereum fiyatı, haziran ayının ikinci haftasındaki büyük çöküşlerinden sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladı. O zamandan beri BTC ve ETH geçen haftadan itibaren önemli kazançlar elde etti. Ayrıca yeni bir haftanın başlangıcıyla beraber daha yüksek getiri beklentisi oluşturdu.

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, Ethereum 200 haftalık SMA göstergesi ile mücadele etmeye devam etmektedir. Ayrıca, Ripple diğer altcoinlere göre daha iyi bir performans göstererek dikkat çekmeyi başarmıştır. Ancak şimdilerde önünde büyük engeller bulunmaktadır.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC)

Bitcoin fiyatı 19.252 dolar destek seviyesinden sıçrayış gösterdi. Ayrıca son zamanlarda oluşan düşük seviyesi olan 17.605 dolardan yüzde 21 toparlandı. Bu etkileyici sıçrama devam ederse, BTC 200 haftalık Basit Hareketli Ortalama (SMA) ile 22.517 dolar seviyesinde karşılaşacaktır. Bu engel çok önemlidir ve önümüzdeki haftalar veya aylar için yön eğilimini belirleyecektir. Eğer bu engel bir destek tabanına başarılı bir şekilde çevrilirse, Bitcoin fiyatının 23.480 dolar bariyerini yeniden test etmesine izin verecektir.

BTCUSD

Bitcoin için yukarı yönlü, hareketleri için bu seviyenin etrafında dolanması muhtemeldir. Bununla birlikte, piyasanın yükselişi durumunda, BTC daha da yükselecektir. Ayrıca haftalık grafikte oluşan ayrışma 29.300 dolar olarak belirlenir. İşler Bitcoin’in istediği gibi gitmezse, 200 haftalık SMA’daki ret, satın alma zayıflığını gösterecektir. Böyle bir durumda, Bitcoin 19.252 doların altında haftalık bir mum çubuğu üretebilir. Buda, yükseliş tezini geçersiz kılacaktır ve yüzde 19’luk bir çöküşü yani 15.551 doları tetikleyecektir.

Ethereum

Ethereum (ETH)

Ethereum fiyatı, 200 haftalık SMA ile Bitcoin’den çok daha iyi görünmektedir. ETH zaten bu önemli direnç bariyeriyle boğuşma aşamasındadır. İlginç bir şekilde, bu seviye aynı zamanda 1.224 dolarlık direnç bariyeriyle de örtüşmektedir. Bu nedenle, bu birleşmenin ötesine hızlı bir hareket, alıcıların tekrar kontrolde olduğunu gösterecektir. Böyle bir durumda, Ethereum fiyatı 1.730 dolarlık engele karşı yüzde 35’lik bir yükseliş gösterebilecektir.

Ayrıca belirtmek gerekir ki, Ethereum fiyatı 1.224 dolar bariyerini aşamazsa, satıcıların hala kontrolde olduğunu gösterecektir. Bu durumda ETH, 745 dolarla yüzde 40 düşüş gösterebilecektir.

Ripple (XRP) Ethereum rakibi

Ripple (XRP)

Ripple fiyatı, Nisan 2017’den beri devam eden, eğimli destek trend çizgisini geri almayı başardı. Bu sıçrama, satıcıların tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu ve alıcıların devrede olduğunu göstermektedir. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak, Ripple fiyatının 200 haftalık SMA ile 0,491 dolar seviyesinde karşılaşmadan önce haftalık 0,418 dolar direnç bariyerini aşması gerekmektedir. Alıcıların devreye girip söz konusu bariyeri bir destek katına çevirdiğini varsayarsak, bu ralli mevcut konumdan yüzde 37’lik bir kazanç sağlayacaktır.

XRPUSD

Öte yandan belirtmek gerekir ki, Ripple fiyatı, ani direnç bariyeri çevresinde 0,418 dolardan satış baskısında büyük bir artışla karşılaşırsa, satıcıların toparlanmayı bitirdiğini görebileceğiz. Böyle bir durumda, XRP fiyatı daha da düşüş gösterebilecektir. Ayrıca bu olay gerçekleşirse eğimli trend çizgisini veya anlık destek seviyesini 0,228 dolardan yeniden test etme ihtimali bulunmaktadır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Hafta İçinde Bu Seviyeleri Bekleyin!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!