25’ten Fazla Sinyali Çıktı! Bitcoin ve ETH’nin Sıradaki Hamlesi Bu! 

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerine göre ilk iki varlık olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) konsolidasyona devam ediyor. Kripto para piyasası ise bu ortamda, sakin bir hafta sonu geçirdi. Yine de analistler, önemli bir fiyat hareketinin demlendiğini söylüyor. Tom DeMark Sequential (TDS), göstergesi ise BTC ve ETH için satış sinyalleri gösteriyor.

Metrik, Bitcoin ve Ethereum’da satış sinyalleri gösterdi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Bitcoin ve Ethereum hafta sonu boyunca durgun kaldı. Ancak birkaç metrik oynaklığın devam etmek üzere olduğunu gösteriyor. BTC 21.500 ile 21.000 dolar arasında dar bir fiyat aralığında takılı kaldı. ETH ise 1.250 ile 1.190 dolar arasında işlem görmeye devam ediyor. Her iki kripto para birimi için de, piyasa duyarlılığı ‘aşırı korku’yu gösteriyor. Bu nedenle son birkaç gün içinde fiyatları düştü.

İlginç bir şekilde, belirli bir teknik gösterge, düşüş olasılığına işaret ediyor. Bu gösterge 25’ten fazla sinyali çıkan Tom DeMark Sequential göstergesi. Bu makaleden göstergenin başarılı sinyallerini görmeniz mümkün. Analistler, metriğin gösterdiği sinyalleri ve diğer verileri aşağıdaki şekilde yorumluyor.

Metrik, yakın zamanda Bitcoin ve Ethereum’un dokuz saatlik grafiğinde satış sinyalleri gösterdi. Yeşil dokuz mum çubuğu olarak geliştirilen ayı oluşumları, bir ile dört mum çubuğu düzeltmesinin göstergesidir. BTC ve ETH, teknik gelişmeden sonra kısa bir dalış yapsa da, net bir destek veya direnç ihlali olmadı.

BitcoinKaynak: TradingView

BTC ve ETH için takip edilecek önemli seviyeler

İşlem geçmişi, Bitcoin’in bir sonraki yönünü belirlemeye yardımcı olabilecek iki kritik fiyat noktası gösteriyor. Kabaca 882.400 adres daha önce 20.800 ila 21.500 dolar arasında 570.000 BTC satın almıştı. Bu arada, 200.000’den fazla adres 210.000 BTC 21.500 ve 22.100 doların üzerinde tutuyor.

Önümüzdeki direnç eksikliği göz önüne alındığında, 22.100 doların üzerinde dokuz saatlik sürekli bir şamdan kapanışı, 25.000 dolara, hatta 27.000 dolara doğru bir yükseliş kırılmasını tetiklemek için yeterince önemli olabilir. Ancak 20.800 dolarlık destek seviyesinden vazgeçilirse, bir sonraki önemli ilgi alanı 19.000 dolar.

BitcoinKaynak: IntoTheBlock

İşlem geçmişi, Ethereum’un 1.100 dolarlık destek seviyesini kaybetmeyi göze alamayacağını da ortaya koyuyor. Böylesine hayati bir talep bölgesi ihlalinin, ETH’yi 600 dolara gönderen başka bir satışı tetiklemesi mümkün. Bu nedenle, ETH’nin 1.700 dolara yükselme şansına sahip olması için 1.320 dolarlık direnç bariyerini aşması zorunlu.

BitcoinKaynak: IntoTheBlock

Durgunluk korkuları arttıkça makroekonomik görünüm hala olumlu değil. Bu nedenle piyasalara girmek için direncin altında veya desteğin üzerinde belirleyici bir kapanış beklemek şart. Birkaç metrik, dibin yakın olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, trend tersine dönmeden önce daha fazla aşağı yönlü hareket olması da muhtemel.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
25’ten Fazla Sinyali Çıktı! Bitcoin ve ETH’nin Sıradaki Hamlesi Bu! 
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!