SHIB Yatırımcıları, İşlem Yapmadan Önce Bu Seviyenin Üzerinde Bir Kapanış Aramalıdır!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin’in Nisan ayı başında Bollinger Bantlarının (BB) temel çizgisinin (yeşil) altına düşmesinden sonra, Shiba Inu‘nun (SHIB) güneye doğru ilerliyor. Bu arada, alıcılar beş aylık trend çizgisi direncinde (sarı, kesikli) destek sağladılar.

Mevcut kurulum, satın alma baskısındaki son artışı yansıtıyordu. Temel çizgisinin üzerindeki veya altındaki herhangi bir yakınlık, meme tokeninin yaklaşan hareketlerini etkileyebilir.

SHIB Günlük Grafik

SHIB Yatırımcıları, İşlem Yapmadan Önce Bu Seviyenin Üzerinde Bir Kapanış Aramalıdır! 3

SHIB’nin 0.02$ seviyesinin altına düşmesi, 18 Haziran’da sekiz ayın en düşük seviyesine doğru %65’in üzerinde bir düşüşe eşlik etti. Günlük zaman diliminde azalan bir üçgen yayınlayın, beklenen bir kırılma kısa vadeli düşüş eğilimlerini körükledi.

SHIB’nin son zamanlardaki büyümesi, 20 EMA’yı (kırmızı) test etmesine yardımcı olsa da, alt’ın yükseliş kenarı talep etmesi için bu seviyenin üzerinde bir kapanış bulması gerekiyordu. Ayrıca, 20/50 EMA arasındaki fark önemli ölçüde arttığından, alıcılar devreye girmek isteyecektir.

Mevcut piyasa dinamikleri göz önüne alındığında, 20 EMA’dan bir geri dönüş, SHIB’yi 0,0079 $ seviyesine yakın trend çizgisi desteğine çekebilir. Satın alma hacimlerinde ani bir artış olması durumunda, 20 EMA’nın üzerindeki herhangi bir ihlal, alt testin 0.01082$-0.01156$ aralığında olmasına yardımcı olabilir.

Gerekçe

shib SHIB Yatırımcıları, İşlem Yapmadan Önce Bu Seviyenin Üzerinde Bir Kapanış Aramalıdır! 4

33 işaretini birkaç kez test ettikten sonra, RSI sonunda dengeye doğru ilerledi. Buradan itibaren, herhangi bir geri dönüş, fiyat hareketi ile endekste düşüş eğilimini teyit edecektir.

Benzer şekilde, OBV’nin düşük zirveleri, fiyatla düşüş eğilimi olasılığını yeniden teyit etti. Ayrıca, Aroon yukarı (sarı) göstergesi hala %0 seviyesindeydi. Dik bir canlanma görene kadar, uzun bahisler yapmak karlı olmayabilir.

Çözüm

RSI ve OBV üzerindeki düşüş eğilimi potansiyeli ve 20 EMA direnci göz önüne alındığında, SHIB bir engelle karşılaşabilir ve 0,0077 $ bölgesini test edebilir.

Bununla birlikte, alt, Bitcoin ile% 91 oranında 30 günlük şaşırtıcı bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, genel piyasa duyarlılığı ile Bitcoin’in hareketine göz kulak olmak, karlı bir hamle yapmak için gerekli olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
41

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SHIB Yatırımcıları, İşlem Yapmadan Önce Bu Seviyenin Üzerinde Bir Kapanış Aramalıdır!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!