SAND, Önyargıyı Yükselişe Çevirmek İçin Bu Direnç Bölgesini Geçmeli…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin (BTC), önceki gün 19.8 bin dolar işaretinin üzerinde kalmak için sert bir şekilde kürek çekti. BTC, 21 bin dolar seviyesini aşan küçük bir artış gördüğünden, boğaların çabaları son saatlerde ödüllendirildi.

Direnç 23.3 bin dolar ve daha yüksek bir Bitcoin hareketi, altcoin piyasası için kısa vadeli kazançlar sağlayabilir. Sandbox, fiyat 0,89 $ işaretini aştığından son saatlerde biraz güçlendi. Yine de, SAND için 0.97 dolardan zorlu bir direnç bölgesi öndeydi.

SAND, Önyargıyı Yükselişe Çevirmek İçin Bu Direnç Bölgesini Geçmeli… 3

Fibonacci geri çekilme seviyeleri (soluk sarı), SAND’ın son iki hafta içinde 1,4 dolardan 0,73 dolara hareketine dayanarak çizildi. %23.6 ve %38.2 geri çekilme seviyelerinin sırasıyla 0.89 ve 0.98 $ olduğunu gösterdiler.

Bu seviyeler güçlü direnç seviyeleridir. Basın zamanında 0,89 ABD doları dövüldü. Bununla birlikte, 0,97 ABD doları (noktalı beyaz) yerel bir zirveyi temsil ediyor. Son düşüş trendinde grafikte daha düşük bir seviyeydi. Basın zamanında, piyasa yapısı düşüş eğilimindeydi.

Yine de, kısa vadeli önyargıyı yükselişe çevirmek için 0,89 ABD doları yenildi ve 0,97 ABD doları yenilmeye devam etti. Öte yandan, 0.96-1$ bölgesi geçtiğimiz hafta fiyata sert bir direnç gösterdi. Bu nedenle, reddetme de göz ardı edilemez.

Gerekçe

sandSAND, Önyargıyı Yükselişe Çevirmek İçin Bu Direnç Bölgesini Geçmeli… 4

Saatlik zaman diliminde, momentum göstergeleri yükseliş momentumu gösterdi. RSI, nötr 50’nin üzerindeydi ve nötr 50 çizgisini destek olarak savundu. Bu, alıcıların üstünlüğün olduğunu gösterdi. Benzer şekilde, Müthiş Osilatör de yukarı doğru ivme göstermek için sıfır çizgisinin üzerinde kalmayı başardı.

Ancak A/D hattı alıcılar için endişe vericiydi. Gösterge son günlerde alçalıp düştü. Yükselen fiyata rağmen, A/D’de yukarı yönlü bir artış olmadı. Buradaki çıkarım, satın alma hacminin önemli olmadığıydı. Bu nedenle, SAND 0,97 dolara doğru hareket edebilir ve önümüzdeki günlerde bir düşüşle karşı karşıya kalabilir.

Çözüm

Daha düşük zaman dilimi göstergeleri yükseliş momentumuna işaret etse de, son birkaç gün içinde SAND için talep eksikliği vardı. Talep gelmedikçe, gerçek bir yükseliş trendi gerçekleşmeyebilir.

1 dolar seviyesi aynı zamanda psikolojik bir direnç. Sabır gerekliydi ve SAND desteklemek için 1 doları çevirmeyi başardıysa, o zaman yukarı yönlü momentum muhtemelen sürdürülebilir. Aksi takdirde, kartlarda 0,8-0,75 ABD Dolarına geri dönüş olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
28

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SAND, Önyargıyı Yükselişe Çevirmek İçin Bu Direnç Bölgesini Geçmeli…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!