zCloak Network, Web3 ve Blockchain Girişimlerini Genişletecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin her geçen gün gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki girişimler de artış göstermeye başlıyor. Hemen hemen birçok şirket özellikle Blockchain teknolojisinin yanında Web3 girişimlerini de geliştirmek istiyor. Son olarak zCloak Network, kimlik verileri onaylayıcıları, Web3 uygulamaları ve Blockchain ağlarıyla olan ortaklıklarını genişletmeyi planlıyor.

zCloak Network Aldığı 5,8 Milyon Dolarla Web3 Alanını Güçlendirecek

Halka açık Blockchain‘ler için sıfır bilgi kanıtı sağlayan Startup zCloak Network, Seri A öncesi bir turda 5,8 milyon dolarlık yatırım aldı. Yapılan açıklamaya göre; Coinbase Ventures da yatırımcılar arasında yer aldı.

Bunun yanında diğer yatırımcılar arasında Bixin Ventures, Matrixport Ventures, DFG, Sancus Ventures, KuCoin Ventures, Sanctor Capital, Hash Global ve Jump Capital yer aldı. 

İlginizi çekebilir: Web3’e Veda mı Ediyoruz?

Şirket konu ile ilgili şu şekilde açıklama yaptı:

Kullanıcı cihazında doğrulanabilir hesaplama, Web 3.0’ın tanımlayıcı bir özelliği olacaktır. Mevcut büyük veri ve bulut bilişim paradigmasının aksine, zCloak, kullanıcıların verilerinin hesaplanmasını ve analizini merkezi sunucularda değil, kendi cihazlarında gerçekleştirmelerini sağlar.

Söz konusu bu yeni fonlarla şirket, kimlik verileri onaylayıcıları, Web3 uygulamaları ve Blockchain ağlarıyla olan ortaklıklarını genişletmeyi planlıyor. 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
zCloak Network, Web3 ve Blockchain Girişimlerini Genişletecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!