Bitcoin Düşerken Sadece O Altcoin Sıçrayacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altcoin kahini olarak ünlene bir analist, Bitcoin ve Ethereum görünümlerini güncelliyor. Bu doğrultuda boğa filp (dönüşü) için sıfır neden olduğu uyarısını yapıyor. Bununla birlikte bir altcoin projesini sıçrama yapmasını bekliyor.

Crypto Capo: Piyasada boğa olmak için sıfır neden var

Kripto para piyasasının şu anki çöküşünü yorumlayan takma Crypto Capo adlı analist görüşlerini paylaşıyor. Analist, Bitcoin (BTC) boğalarına ayıların kontrolün altında olduğuna dair yeni bir uyarı veriyor.

Crypto Capo, 374.000 takipçisini şu anda bir kripto boğası olmak için ‘sıfır neden’ olduğu konusunda uyarıyor. Analist, başarılı tahminleriyle biliniyor. Kriptokoin.com’un bu makalesinden Crypto Capo’nun isabetli tahminlerine bir göz atmanız mümkün. Analist, şu ifadeleri kullanıyor:

Burada boğa olmak için tam anlamıyla 0 neden. Altcoin’ler gerçekten %30-40 daha düşmek istiyor gibi görünüyor.

Analiste göre Bitcoin SPX’i takip edecek

Capo daha sonra Bitcoin (BTC)’nin sonraki hamlelerini tahmin etmek için S&P 500’e (SPX) bakıyor. İkisi arasında bir korelasyon olduğunu düşünen analist, buradan hareketle yön tayin ediyor. Capo, SPX yeni bir düşük seviyeye ulaştığında, Bitcoin’in takip etmesini bekliyor. Bu bağlamda da şunları söylüyor:

SPX yeni düşüğü. Sırada BTC olmalı.

Bitcoin Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Bitcoin, yazı yazılırken son 24 saatte %5,25 düşüşle 20.960 dolardan işlem görüyor. Lider kripto son 7 gün içinde %30’un üzerinde değer kaybetti. Bitcoin, şu anda 69 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %70 uzakta duruyor.

Analist, lider altcoin’in daha fazla düşeceğini öngörüyor

Analist daha sonra piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para olan Ethereum’a (ETH) bakıyor. Capo, Ethereum’un Bitcoin’e (ETH/BTC) karşı nasıl işlem yaptığını ele alıyor. BU kapsamda BTC’nin değeri düşse bile ETH’nin daha da düşmesini bekliyor.

ETH/BTC. Parabol kırıldı ve dağılım aralığı, direnç olarak düşük aralığın test edilmesiyle bile onaylandı. Kısa vadede 0,0445-0,046 (933-965 dolar) bekliyorum.

Bitcoin Kaynak: CryptoCapo / Twitter

Ethereum yazı yazılırken gün içinde %8,38 düşüşle 1,100 dolardan işlem görüyordu. Lider altcoin mevcut durumda 4,9 bin dolarlık ATH seviyesinden yaklaşık %80 aşağıda.

Capo, Bitcoin ve altcoin’ler düşerken SAND’de bir sıçrama bekliyor

Capo, altcoin piyasalarının yakında %40’a varan oranda çökmesini bekliyor. Bununla birlikte, merkezi olmayan oyun platformu The Sandbox’ın (SAND) o zamandan önce kısa bir toparlanma yaşayacağını düşünüyor.

SAND. Ana destek: 0,50-0,60 dolar. Oradan bir sıçrama bekliyorum.

SANDKaynak: CryptoCapo / Twitter

Bu arada Sandbox, yazı yazılırken son 24 saatte %6,33 düşüşle 0,456 dolardan işlem görüyordu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Düşerken Sadece O Altcoin Sıçrayacak!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!