TAG Heuer, NFT özellikli akıllı saatini tanıttı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Saat yapımcısı TAG Heuer, NFT’leri görüntülemenin yanı sıra MetaMask ve Ledger Live gibi kripto cüzdanlarına bağlanan bir akıllı saat oluşturmak amacıyla Bored Ape Yacht Club ve CLONE-X’i de kapsayan popüler NFT topluluğuyla ortaklık kurdu.

Şirket, TAG Heuer Connected Calibre E4 işlevselliğinin basit olacağını ve NFT’lerin de eşleştirilmiş bir akıllı telefon aracılığıyla aktarılacağını açıkladı. Durağan ve hareketli NFT çizimlerini destekleyecek cihaza, aynı anda birden fazla NFT aktarılabiliyor. TAG Heuer ayrıca NFT çizimlerinin yeniden boyutlandırılabileceğini ve saat içinde mevcut olan üç tasarım içine yerleştirilebileceğini ifade etti.

TAG Heuer, akıllı saatin sahip olduğu yeteneklerin yanı sıra NFT çizim ve görüntülemeyi nasıl ele aldığını bir blog gönderisinde özetledi:

“Bazı NFT’ler hareketsiz görüntü, bazıları ise hareketli GIF’ler şeklinde. TAG Heuer’in saat kadranı, sonsuz döngüdeki animasyonlarla bu biçimleri canlı ayrıntılarla destekleyecek.”

Akıllı saat ayrıca blockchaine bağlanma ve kullanıcının sahip olduğu NFT’leri doğrulama yeteneğine de sahip olacak. TAG Heuer, duyurularında bu özelliği şu şekilde açıkladı: “Doğrulanmış NFT’ler, görüntünün etrafında dönen bir parçacık bulutuyla beraber bir altıgen içinde görüntüleniyor.”

Bu yeni NFT işlevi, Apple App Store ve Google Play aracılığıyla tüm Tag Heuer Calibre E4 sahiplerine ücretsiz bir güncelleme şeklinde sunulacak.

TAG Heuer, blockchainle ilgili projeler için kurum içi geliştiricilerden oluşan bir ekiple Web3 alanında büyümeye devam ediyor. TAG Heuer, mayıs ayında Bitcoin (BTC) ve çeşitli ABD dolarına sabit paraların da dahil olduğu on bir adet kripto para biriminde ödemeleri kabul etmeye başlamak üzere BitPay ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu. Ayrıca Bulgari, Jacob & Co gibi markaların son aylarda ürünlerini piyasaya sürmesi, NFT saatlerinin tamamen yeni bir olmadığını gösteriyor.

NFT’lerin 2021’de kaydettiği büyük büyümeden sonra bireysel satışlar on milyon dolarlara kadar çıktı. Son genel piyasa koşullarına ve fiyatlara rağmen NFT satışları güçlü konumunu korumaya devam ediyor.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TAG Heuer, NFT özellikli akıllı saatini tanıttı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!