Yatırımcılar İçin Fırsatlara Erken Erişim İmkanı | Akredite Yatırımcı Fırsatları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Consensus 2022’de Linqto CEO’su Karim Nurani’nin etkinlik hakkındaki görüşlerini ve Linqto’nun yatırım yaptığı şirketler hakkında konuşuldu.

Karim Nurani Akredite Yatırımcı Fırsatlarından Bahsetti

Consensus 2022’de birçok önemli isim ile röportaj yapma fırsatı yakaladık. Bu isimlerden biri de Linqto CEO’su Karim Nurani oldu. Consensus’u nasıl buldun? sorusuna Karim Nurani şu şekilde yanıt verdi:

İlginizi çekebilir: Kimler İşe Alım Yapıyor, Kimler İşten Çıkarıyor?

Consensus harika. Burada oluşturdukları topluluğun, amaca yönelik bir misyonu var. Linqto nedir? Linqto, akredite yatırımcıların özel pazar alanında daha önce erişilemeyen, halka arz öncesi incelenmiş fırsatlara kolay erişmesini sağlayan bir uygulama. Harika. Startup’lar ve yatırımlar gibi çok çeşitli fırsatlar yaratıyorsunuz.

Linqto olarak, Consensus ziyaretçileri için neler vaadediyorsunuz? Yönelttiğimiz soruya ise şu şekilde cevapladı:

Şimdi aslında, erken aşamadaki startup’ları hedeflemediğimizi unutmayın. Biz daha çok, normal yatırımcıların asla erişemeyeceği orta ölçekli ve Unicorn şirketleri hedefliyoruz. Wall Street’te yeri ayrılmış ve çok zengin insanların şirketleri. Bu nedenle, bu mükemmel şirketlerin platform üzerinden erişimini demokratikleştiriyoruz ve bunu yapmak çok kolay.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Yatırımcılar İçin Fırsatlara Erken Erişim İmkanı | Akredite Yatırımcı Fırsatları
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!