Jack Dorsey ve Jay-Z Bitcoin Academy Projesini Başlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para birimlerinin toplum tarafından kabulünün artması için çalışmalar devam ediyor. Twitter’ın kurucusu ve Block’un CEO’su Jack Dorsey ile ünlü hip-hop yıldızı Jay-Z, Bitcoin ve finansal eğitim için ücretsiz Bitcoin Academy girişimini başlattı.

Bitcoin Akademisi, Kişilere Ücretsiz Finansal Okuryazarlık Eğitimi Verecek

Son dönemde kripto para birimleri ile ilgili yaptığı çalışmalarla tanınan Twitter’ın kurucusu Jack Dorsey, Bitcoin Academy’nin (Bitcoin Akademisi) tanıtımını yaptı. Jack Dorsey ve Jay-Z tarafından kurulan Bitcoin Akademisi şimdilik Brooklyn’de bulunan Marcy Houses sakinlerine ücretsiz kripto ve finansal okuryazarlık eğitimi verecek.

İlginizi çekebilir: Chelan’daki BTC Madencileri Elektrik Ücretlerinde Artışla Karşı Karşıya

Bitcoin Academy internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, “paranın geleceği” olarak ilan ettiği Bitcoin’e odaklanarak, kişilere finanslarını nasıl yönetecekleri konusunda “eğitim sağlamayı, toplumu bilgi ile güçlendirmeyi” amaçlıyor. Dorsey açıklamasında, dijital varlığın “engelleri olmadığı” için programı “güçlü araçları insanlara daha fazla erişebilir hale getirmenin daha fazla bağımsızlık inşa etmelerini sağladığını kanıtlamak” amacıyla hayata geçirdiklerini söyledi.

Gerçekleştirilecek olan kurslar hem yüz yüze hem de çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Kurslar Haziran 2022’de başlayacak ve Eylül 2022 tarihine kadar devam edecek. Bitcoin Academy’nin internet sitesinde programın diğer mahallelere de genişleyebileceği yer alıyor. Son olarak Jack Dorsey ve Jay-Z daha önce de pek çok ortak projeyi hayata geçirmişti. Dorsey, Jay-Z’nin sahibi olduğu Tidal için 300 milyon dolarlık yatırım yapmış ve bu yatırım karşılığında Jay-Z’de Dorsey’in şirketi olan Block’un yönetim kuruluna katılmıştı.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Jack Dorsey ve Jay-Z Bitcoin Academy Projesini Başlattı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!