Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Zilliqa’nın yerel kriptosu ZIL, hafta sonu boyunca sağlıklı bir yükseliş performansı sergiledi ve onu 12 Mayıs’taki dip seviyesinden yaklaşık %52 yukarı itti. Belirteç rallisi, en iyi kripto para birimlerinin çoğunun çok fazla yan hareket yaşadığı bir zamanda geliyor.

Daha da etkileyici olan, 12 Mayıs’ta en son yerel en düşük seviyesi olan 0.039$’dan %52 rallisi. İkincisi, en son ayı piyasasının dibiydi ve biraz soğumaya yol açtı. Ancak, satış baskısının azalmasıyla piyasalar bundan sonra durgun görünüyor.

Önemli satın alma baskısının olmaması, sonraki rallilerin bastırıldığı anlamına geliyor. Bu aynı zamanda Zilliqa için de geçerliydi ancak görünüşe göre sağlıklı bir ralli çekiyor. Asıl soru, rallinin sürdürülebilir olup olmadığı veya başka bir güçlü düzeltmenin önünü açıp açmayacağı.

Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı! 4

ZIL’in 50 günlük hareketli ortalaması, şu anda daha fazla aşağı yönlü işaretler gösterse de, 200 günlük MA’nın üzerinde kalıyor. İki gösterge, Nisan ortasında bir altın haç oluşturdu ve büyük bir ralli girişimi yapılırken, fiyat genel olarak düşüş eğilimini sürdürdü. Eğer fiyat devam eden rallisini sürdürecekse, mevcut konumundan yaklaşık %36 oranında bir sonraki Fibonacci seviyesine 0,085 dolar seviyesinde ralli yapması gerekecekti.

Zilliqa Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı! 5

Öte yandan, en düşük seviyesinin yeniden test edilmesi, mevcut seviyesinden %32’lik bir düşüş gerektirecektir. ZIL’in RSI’si şu anda büyük olasılıkla aşağı yönlü bir baskıyla karşılaşacağı nötr seviyeye yaklaşıyor. MFI, sağlıklı birikimi vurguluyor ve DMI, devam eden bir yükseliş trendinin güçlü yükseliş momentumunun geri dönüşünü onaylayacağını öne sürüyor.

Zilliqa Mevcut Ralliyi Sürdürebilir mi?

Zincir üstü ölçümler, mevcut koşullara daha iyi bir genel bakış sağlayabilir ve rallinin sürdürülebilirliği hakkında fikir verebilir. ZIL’in piyasa değeri son birkaç günde önemli bir artış kaydetti, ancak balinaların elindeki arz önemli bir artış kaydetmedi. Bu, devam eden rallinin büyük ölçüde perakende piyasası tarafından desteklendiğinin bir işareti olabilir.

Zilliqa Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı! 6

Balinaların ilgisizliği, bazı yatırımcıların kâr elde etmesi nedeniyle ZIL’in rallisinin bir miktar aşağı yönlü düzeltmeden kaynaklanabileceği anlamına geliyor. Mevcut ralli, Zilliqa’nın 19 Mayıs’ta Web3 ittifakı lansmanının hemen ardından gelen birikimle ateşlendi. Geliştirme etkinliği metriği, duyurudan önceki günlerde önemli bir etkinlik kaydetti.

Mevcut piyasa görünümü, piyasanın önümüzdeki birkaç hafta içinde daha da düşebileceğine dair önemli bir olasılık olduğunu gösteriyor. Bu, balinaların ve kurumların neden temkinli olduklarını açıklıyor. Bununla birlikte, beklenmedik bir piyasa toparlanması, ZIL’in mevcut kazançlarını korumasına ve yükselişini genişletmesine izin verebilir.

Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!
Fantom (FTM): Andre Cronje’nin Olası Geri Dönüşü İle Bilmeniz Gerekenler Burada!
Ripple Fiyat Analizi: XRP, 20 Mart Çöküşünden Bu Yana Destek Sağlayan Trend Çizgisini Geri Almak İçin Savaşıyor
Bitcoin Yeni Bir Hafta Öncesinde Kritik Kararla Karşı Karşıya!
DOGE, SAND, ve GALA Fiyat Analizi: 22 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Zilliqa (ZIL) Aşağı Doğru Bir Yörüngeye Gidiyor Olabilir Ama İşte Uyarı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!