Bitcoin’de Son Durum: On-Chain verileri ve Analist Yorumu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 8 hafta üst üste kırmızı kapatmasının ardından bu haftaya yükselişle başladı. Son 24 saatte yaklaşık %1 yükselen bitcoin yazım esnasında 30.460 dolar civarında seyrediyor.

Ünlü kripto para analisti Lark Davis TSİ bugün sabah saatlerinde Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda bir grafik paylaştı. Grafiğe göre Bitcoin’in yaklaşık 22 bin dolar seviyelerinde bulunan 200 hareketli ortalamadan destek alarak dönüş yapabileceği yönünde tahminde bulundu.

On-Chain veri ve analitik platformu CryptoQuant’a göre, tüm zamanların en yüksek seviyesinin (ATH) %56 altında işlem gören Bitcoin’de, ağdaki hash oranı istikrarlı bir yükseliş yaşadı. 

Şirketin paylaştığı verilere göre, hash oranının artmasıyla birlikte madencilerin elinde bulunan Bitcoin sayısı da artıyor. Bu nedenle madencilerin giderlerini karşılamak için ellerindeki Bitcoin’leri satabilecekleri düşünülüyor.

Hash oranındaki artışla birlikte madencilerin cüzdanlarında daha fazla Bitcoin bulunmasının satış baskısını artırabileceği tahmin ediliyor. fiyat 32.700 seviyelerindeyken elde ettikleri Bitcoin’lerden kar edemeyen ancak giderlerini karşılayabilen madenciler, şu anda 30.000 dolar civarında bulunan Bitcoin’de satış yaptıkları takdirde zarar ediyorlar.

Bitcoin Madenciliği Verileri

Ayrıca CoinMarketCap’in sıralamasına göre ilk 10’da bulunan kripto paralar da bugün %1 ila %4 arasında yükseliş gösterdi.

Bitcoin’de Son Durum: On-Chain verileri ve Analist Yorumu isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin’de Son Durum: On-Chain verileri ve Analist Yorumu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!