Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, geçen haftanın daha iyi bir bölümünde 30,6 bin dolar ile 28,8 bin dolar arasında işlem gördü ve yan fiyat hareketi altcoin pazarının çoğunda taklit edildi. Stellar Lumens ve MATIC, tepedeki güçlü direnç bölgelerini aşmak için mücadele etti. Tezos da son günlerde büyük bir satın alma baskısı görmedi.

Stellar Lumens (XLM) Analiz

Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs 4

0.15 $’dan 0.104 $’a düşüşe bağlı olarak, Stellar Lumens için Fibonacci geri çekilme seviyeleri (sarı) çizildi. %61.8-78.6 bölgesi son birkaç günde önemli bir direnç gösterdi. Daha uzun zaman dilimi önyargısı düşüş eğilimini koruyor ve daha kısa zaman dilimlerinde momentum nötr görünüyordu.

RSI, nötr 50 çizgisi etrafında gezindi ve her iki yönde de devam edecek bir eğilim göstermedi. A/D göstergesi geçen hafta tırmanarak daha yüksek dipler oluşturdu, bu da bir miktar satın alma baskısının kanıtı. Bununla birlikte, trendin tersine çevrilmesi henüz kartlarda olmayabilir.

Polygon (MATIC) Analiz

AnalizStellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs 5

MATIC, her ikisi de daha yüksek dipler oluşturduğundan ancak geçmiş direnç seviyelerini kıramadığından, son birkaç gün içinde XLM’ye oldukça benzer bir fiyat hareketi yaşadı. MATIC için, 0,75-0,79 $ alanı henüz arzdan talep bölgesine çevrilmedi.

Müthiş Osilatör, baskı sırasında zayıf yükseliş momentumunu işaret etmek için sıfır çizgisinin biraz üzerindeydi. CMF, önceki gün +0.05 işaretinin üzerindeydi, ancak bunun üzerinde kalamadı. Dolayısıyla piyasaya önemli bir sermaye akışı oldu, ancak bu son birkaç saat içinde değişti ve satıcılar üstünlüğü ele geçirdi.

Tezos (XTZ) Analiz

AnalizStellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs 6

Görünür Aralık Hacim Profili aracı, Kontrol Noktasının 1,78 dolarda yattığını gösterdi. Bu seviye, hacme göre en büyük alım satım miktarının grafikteki görünür aralıkta gerçekleştiği yerdir ve bu nedenle hem boğalar hem de ayılar için önemli bir seviyedir.

MACD düşüş eğilimi gösterdi ve sıfır çizgisinin altına dalmanın eşiğindeyken, OBV son birkaç gündür oldukça yatay seyrediyor. Bu nedenle, daha düşük zaman dilimlerinde XTZ’nin arkasında gerçek bir eğilim yoktu.

Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs
Polkadot, Cronos, FTX Token Fiyat Analizi: 18 Mayıs
AAVE: Merak Uyandıran 11 Mayıs Kazası ve Bunun Yatırımcılar İçin Nasıl Bir Nimet Olduğu…
Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB, Haftalık %24’lük Bir Çöküşün Ardından İyileşme Aşaması Oluşturuyor!
Solana, SAND, EOS Fiyat Analizi: 17 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stellar Lumens, MATIC, ve Tezos Fiyat Analizi: 18 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!