Polygon, Orbs ve DeFi.org ile ortaklık kurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hızlandırma programının katılımcıları, DeFi.org platformu aracılığıyla finansman, mentorluk ve pazar payı alacak.

Merkeziyetsiz finans alanında yapılacak yeni geliştirme için Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon, DeFi hızlandırıcı platformu DeFi.org aracılığıyla DeFi oluşturucularını destekleyen bir program başlatmak için L3 (katman-3) projesi Orbs ile ortaklık kurdu.

Yapılan duyuruda Polygon ve DeFi.org, bu program çerçevesinde seçilecek olan projelere finansman fırsatları, mentorluk ve pazar payı sağlayacaklarını belirtti. DeFi.org hızlandırıcı turuna katılanların Polygon üzerine inşa olma zorunluluğu bulunuyor.

Polygon, Ethereum’u ölçeklendirmeye odaklandığından, Orbs, altyapısını kullanarak akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi gibi faydalar sağlayabileceğini iddia ediyor. Bu şekilde hızlandırıcı program, Polygon’un katman-2 çözümlerini ve Orbs’un katman-3 altyapısını içeren projeler geliştirmeye odaklanacak.

Bu hızlandırıcı program, yukarıda bahsedilen faydaların yanı sıra, gelecek vaat eden projelere ve DeFi.org web sitesinin de dahil olduğu çeşitli platformlara bir likidite desteği sağlayacak.

DeFi.org, DeFi endüstrisindeki açık kaynak projelerinin araştırılmasını ve geliştirilmesini desteklemek için 2021’de Binance ve Orbs tarafından başlatılmıştı.

İlginizi Çekebilir: Aurora, 90 milyon dolarlık yeni bir fon başlattı

Bu arada Polygon, Terra tabanlı geliştiricilerin son olaydan mağdur olmasıyla, Terra tabanlı projelerin hem geliştiricilerini hem de topluluklarını karşılamaya hazır olduklarını duyurdu. Polygon Studios’un CEO’su Ryan Wyatt, bu tür projelerin Polygon Network’e aktarılmasına yardımcı olmak için zaten çalıştıklarını söyledi.

Polygon, mayıs ayının başlarında Facebook ve Instagram için NFT odaklı bir platform oluşturmak üzere Meta ile ortak olacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından MATIC’in fiyatı, 2021’de yüzde 275 yükselmesini sağlayan hareketlere benzer bir toparlanma grafiği gösterdi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Polygon, Orbs ve DeFi.org ile ortaklık kurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!