Shiba Inu: Neden SHIB Kartlarında Yaklaşık %35’lik Bir Çöküş Olabilir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Shiba Inu fiyatı, altcoin iyi bilinen üstel yükselişine başlamadan önce 2021 Eylül ayının sonlarında görülen seviyelere düştü. Bu büyük çöküş, tüm piyasanın korkuyla boğuştuğu ve yatırımcıların panikle hisselerini çılgınca sattığı bir zamanda geliyor.

Shiba Inu fiyatı ve Önemli Seviyeleri

2 Şubat ve 5 Mayıs arasındaki Shiba Inu fiyat konsolidasyonu azalan bir üçgen oluşturdu. Bu teknik kurulum, daha düşük yüksekler ve eşit düşükler içerir. Bu trend çizgilerini birbirine bağlayan trend çizgilerinin çizilmesi, azalan bir üçgeni ortaya çıkarır.

Bu model için hedef, en yüksek tepe noktası veya ilk yüksek salınım yüksekliği ile üçgenin tabanı arasındaki mesafenin ölçülmesi ve kırılma noktasına eklenmesiyle elde edilir. Shiba Inu için bu ölçü %37’dir ve bu değerin kırılma noktasına eklenmesi 0,0000125 dolarlık bir hedef ortaya koymaktadır.

Kripto piyasalarındaki panik satış çılgınlığı nedeniyle, Shiba Inu fiyatı son altı günde %57 düştü ve hedefinin çok altına düştü. Bu hareket aynı zamanda 0,0000094 ABD Dolarından 0,0000135 ABD Dolarına uzanan gerçeğe uygun değer boşluğunu da doldurdu ve şu anda 0,000094 ABD doları destek seviyesinden zıplıyor.

Bitcoin fiyatı bir rahatlama rallisini tetiklerken, yatırımcılar, özellikle SHIB’yi indirimli olarak biriktirmek isteyen piyasa katılımcılarından, Shiba Inu fiyatının da satın alma baskısında bir artış görmesini bekleyebilirler. Bu gelişme, SHIB’yi mevcut konumundan %31 oranında yukarı iterek, anlık direnç bariyerini 0.0000135$ olarak işaretleyebilir.

Kripto ekosisteminin düşüş eğilimi göz önüne alındığında, Shiba Inu fiyatının yükselmeye devam etmesi pek olası değil. Bu nedenle, ilgilenen yatırımcılar burada kısa bir pozisyon açabilir. Bu engelin reddedilmesi, SHIB’de başka bir çöküşü tetikleyebilir ve onu 0.0000094 $’a düşürebilir.

Satıcılar bu bariyeri aşarsa, Shiba Inu fiyatı 0.0000061 $’a düşebilir. Bu hareket, 0.0000135 dolardan %55’lik bir düşüş oluşturacak ve muhtemelen dibin olduğu yerde.

Shiba Inu: Neden SHIB Kartlarında Yaklaşık %35’lik Bir Çöküş Olabilir? 3

Shiba Inu fiyatı için bu hareketi destekleyen 30 günlük Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) modelidir. Bu gösterge, geçen ay SHIB jetonları satın alan yatırımcıların ortalama kar/zararını izlemek için kullanılır.

Tünelin Sonunda Işık

Genel olarak, negatif bir değer, bu sahiplerin su altında olduğunu ve pozitif bir değer, sahiplerin kârda olduğunu gösterir. İkinci durumda bir satış olasılığı yüksektir.

Santiment’in geriye dönük testlerine göre, -%10 ile -%15 arasındaki bir değer, kısa vadeli sahiplerin zararda olduğunu ve uzun vadeli sahiplerin bu koşullar altında birikme eğiliminde olduğunu gösterir. Bu nedenle, yukarıda belirtilen aralık, elden çıkarma riski daha az olduğu için “fırsat bölgesi” olarak adlandırılır.

shiba inuShiba Inu: Neden SHIB Kartlarında Yaklaşık %35’lik Bir Çöküş Olabilir? 4

Şu anda, 30 günlük MVRV, mükemmel bir birikim bölgesi olan -%46 civarında seyrediyor. Endeks bu seviyelere en son düştüğünde, SHIB bir birikim bölgesindeydi ve bu da sonunda bir kırılmaya yol açtı.

Ancak bu sefer piyasa yapısı zayıf ve kısa vadeli bir alım sinyali olarak yorumlanabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Shiba Inu: Neden SHIB Kartlarında Yaklaşık %35’lik Bir Çöküş Olabilir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!