Bitcoin (BTC) Düşerken Balinalar Hareketleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası son günlerde oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Kripto para piyasasının 1.52 trilyon dolara kadar gerilediği bu dönemde, Bitcoin’in (BTC) ve Ethereum’un düşüşü, altcoin’leri de oldukça etkilemiş durumda. Öyle ki sadece Cardano (ADA), son 30 gün içerisinde yaklaşık olarak yüzde 33 değer kaybetti. Ancak balinalar bunu bir alım fırsatı olarak görüyor olabilir.

Bitcoin’in Düşüşünden Etkilenen Altcoin’ler, Balinaları Kendine Çekiyor

Bitcoin (BTC) 40.000 dolar bandını geçemeyince aşağı yönlü bir grafiğe döndü. Bununla birlikte haberimizin yazımı itibarıyla 33.648 dolardan işlem göre lider kripto, beraberinde altcoin’leri de kırmızıya boyamış durumda. Ancak kripto balinaları her zaman olduğu gibi bu tarz düşüşleri bir alım fırsatı olarak görmeye devam ediyor.

Öyle ki zincir üstü veriler incelendiğinde, Ethereum rakibi Cardano (ADA) cüzdanlarının sayısı ve benimsemede bir artış görülüyor.

İlginizi çekebilir: ADA’nın Düşük Performansı Charles Hoskinson’a Soruldu

CryptoCompare’in hazırladığı bir rapora göre, Cardano’yu elinde tutan adreslerin sayısı oldukça arttı:

“ADA’yı tutan adres sayısı Nisan ayında yüzde 2.99 artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.20 milyona ulaştı. Bu, Mart ayında 529.000 olan ADA sayısının Nisan ayında 679.000’e yükselmesini de kapsıyor. Kısa vadeli yatırımcılar ise yüzde 44.6 düşüşle 377.000’e gerilemiş durumda.” 

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin (BTC) Düşerken Balinalar Hareketleniyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!