ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

ApeCoin’in gelişi, NFT topluluğu için öncü oldu çünkü bir NFT koleksiyonunun ilk yerel belirteciydi. Ama beraberinde getirdiği şey oldukça beklenmedikti.

ApeCoin = Dogecoin mi?

4 Mayıs, APE sahipleri için oldukça hareketli bir gündü, çünkü madeni para, Elon Musk’ın tweetinin son 24 saatinde 16 dolardan işlem görmesinin ardından %13 arttı. APE’nin tepkisi, Twitter sahibinin profil resmini bir dizi BAYC NFT ile değiştirmesine yanıt olarak geldi. 

ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme 4

Şimdi Musk’ın kripto alanındaki etkisi iyi biliniyor, aslında kendisi ve şirketi Tesla tarafından Bitcoin’in ödeme için kabulünü askıya alma konusunda yaptığı duyuru, Mayıs 2021 çöküşünün arkasındaki tetikleyici oldu.

Ayrıca, tek başına Dogecoin’i ana akım haline getirdi ve onu tanıtma ve geliştirmede büyük bir eli var. Hatta DOGE’yi Tesla için geçerli bir ödeme aracı yaptı.

Dogecoin artık ‘DOGEfather’ın altcoin üzerinde sahip olduğu güçle ünlüdür.

Ancak, NFT’lere artan ilgi ve Elon’un Twitter üzerindeki mutlak kontrolü, profil resmiyle ilgili şifreli hareketini bir ralli için tetikleyici yaptı. 

Ne olursa olsun, daha önce de belirtildiği gibi, APE’nin aşırı oynaklığı zaten bir endişe kaynağı ve etkilenmeye açık olduğunu bilmek durumu daha da kötüleştiriyor.

BAYC koleksiyonunun yerel simgesi olduğu için, NFT’lerde meydana gelen herhangi bir gelişmeden kaynaklanan fiyat dalgalanmalarına zaten duyarlıdır. 

Şu anda, Bored Ape Yacht Club koleksiyonunun tüm zamanların işlem hacmi 1,6 milyar dolar civarında ve 2 milyar dolara yaklaşıyor, bu da onu CryptoPunks’ın 2 milyar dolardan fazla işlem yapmasından sonra yalnızca ikinci koleksiyon haline getirecek.

Buna ek olarak, APE balinaları son birkaç gündür çok aktif. 5 Mayıs’ta 1 milyon doları aşan işlemler neredeyse 100’e ulaştı.

ApeCoinApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme 5

Faaliyetlerindeki ve popülaritesindeki bu rastgele artış, yatırımcıların düşüncesizce hareket etmelerine neden olabilir ve bu durum onların lehine olmayabilir. ApeCoin sahiplerinin şu anda pek memnun olmadıklarını belirtmek önemlidir. 

ApeCoinApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme 6

Bu nedenle, ApeCoin’in gerçekten bir sonraki Dogecoin haline gelmeden önce bir miktar istikrar bulması çok önemlidir.

ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme
6 Mayıs Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Tron ve Shiba Inu
WAVES’de Devam Eden Bir İyileşme Bu Faktörlere Bağlıdır…
Bitcoin, 37 Bin Doların Altında, 2.5 Ayın En Düşük Seviyesine Düştü: Bir Saatte 100 Milyon Doların Üzerinde Tasfiye Edildi
LooksRare, ApeCoin, Zcash Fiyat Analizi: 05 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ApeCoin’in (APE) Bir Sonraki Dogecoin Olma İhtimalini Değerlendirme
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!