XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, son birkaç gün içinde 38 bin dolar seviyesinden sıçradı ve bu, bazı altcoinlerin de sıçradığını gördü. Bununla birlikte, birçoğu için düşüş trendi kırılmamış durumda. XRP ve Waves, piyasa yapıları düşüş eğiliminde olduğu için başlıca örneklerdir. STEPN ise güçlü talebin ardından yükselişe geçti.

XRP Analiz

XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan 4

XRP, direnç olarak 0,7 dolar seviyesini yeniden test etti ve boğalar için, kısa vadeli bir yükseliş yapısı oluşturmak için 0,7 dolar yenilmesi gereken seviye olmaya devam ediyor. 0,7 dolarlık direncin yanı sıra, fiyat uzun vadeli azalan bir kanalın orta noktasının (beyaz noktalı) altına düştü. Bu, XRP’nin önümüzdeki günlerde/haftalarda 0,51 dolarlık kanalın dip seviyelerine doğru daha da düşeceği anlamına geliyordu.

RSI, nötr 50’ye doğru toparlanıyor ve önümüzdeki birkaç saat içinde gizli bir düşüş farklılığı gelişebilir. Böyle bir gelişme, önceki eğilimin devamına, bu durumda bir düşüş trendine işaret edecektir. OBV ayrıca geçen hafta satış hacminin satın alma hacminden çok daha ağır bastığını göstermek için aşağı tırmanıyor.

STEPN (GMT) Analiz

AnalizXRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan 5

GMT, 0,86 $ direncini aştığı ve o zamandan beri geriye bakmadığı Mart ayının sonundan bu yana güçlü bir yükseliş trendinde. Fibonacci uzantı seviyelerini kullanarak, boğaların kar elde etmesi için olası hedefler 4,3 dolar ve 4,86 ​​dolar.

Müthiş Osilatör güçlü bir yükseliş momentumu gösterdi ve CMF de piyasaya güçlü sermaye akışı göstermek için +0.05 seviyesinin oldukça üzerindeydi. DMI ayrıca, ADX (sarı) ve +DI (yeşil) 20’nin oldukça üzerindeyken, devam eden güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi.

Waves Analiz

AnalizXRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan 6

Fiyat daha düşük bir dip yaparken, Muhteşem Osilatör zayıflayan düşüş momentumunu göstermek için daha yüksek bir dip yaptığından saatlik grafikte bir yükseliş farklılığı görüldü. Bu gelişmenin ardından fiyatta bir sıçrama görüldü ve 17,3 dolar ve 17,7 dolar seviyelerinin direnç olarak hareket etmesi muhtemel.

OBV, alıcıların fiyatları 15.1$’dan 16.5$’a itmek için devreye girmesiyle küçük bir artış gösterdi, ancak güçlü düşüş trendini tersine çevirmek için istikrarlı talep gerekecek.

XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan
The Graph, Harmony, Chiliz Fiyat Analizi: 27 Nisan
NEAR, Monero, Filecoin Fiyat Analizi: 27 Nisan
Terra (LUNA) 100 Dolara Giderken, Neden Son Birkaç Dolar Kolay Olmayacak!
Dogecoin, Litecoin, Chainlink Fiyat Analizi: 27 Nisan

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, STEPN, Waves Fiyat Analizi: 28 Nisan
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!