Bitcoin fiyatı uzman yatırımcılara göre 30 bin dolara düşme riski taşıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 27 Nisan’da doların etkisinde kalmayı sürdürüyor. Dolar, piyasadaki tüm riskli varlıkları tehdit etmeye devam ediyor.

Bitcoin (BTC), 27 Nisan’da doların etkisinde kalmayı sürdürüyor. Dolar, piyasadaki tüm riskli varlıkları tehdit etmeye devam ediyor.

BTC/USD paritesinin 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

BTC desteklere tutunmaya çalışıyor

Cointelegraph Piyasalar Pro ve TradingView verilerine göre Bitcoin, 27 Nisan’da boğaların kısa vadeli destek seviyelerini kontrol altına almak için gösterdiği tüm çabaya rağmen güvencesiz bir manzara sunuyor.

26 Nisan’da 37.700 dolara gerileyen Bitcoin, hemen ardından başlayan rahatlama rallisiyle 39.200 dolara kadar yükseldi. Bir yatırımcıya göre bu seviyenin desteğe dönüştürülmesi artık kritik önem taşıyor.

Cointelegraph analisti Michaël van de Poppe, BTC/USD paritesinin kısa vadeli dirence saldırabilmesi için, 39.300 doların sıçrama tahtısı görevi görebileceğine dikkat çekti. Parite, analiste göre bu seviyeyi dönüştürmesi halinde 42.600 doları hedef alabilir.

“Bu seviyeyi destek olarak kaybedersek, dip fiyatların altındaki likiditeyi tetikleyeceğimiz için burun üstü çakılacağımızı düşünüyorum. Piyasalar patlamaya hazırsa, nihayetinde 30 bin dolarda dip yapabileceğimizi düşünüyorum.”

30 bin doları hedef alan diğer isimler arasında Eski BitMEX CEO’su Arthur Hayes ve Bloomberg Intelligence Baş Emtia Stratejisti Mike McGlone yer alıyor.

27 Nisan’da 103,28 puana ulaşan ABD Doları Endeksi (DXY), Mart 2020’de kaydettiği rekor seviyeyi geçmeye ve son birkaç on yılın rekorunu kırmaya çalışıyor.

Van de Poppe, izlenmesinin gereken kritik seviyenin 103,77 puan olduğunu ve yukarı yönde kırılmanın Bitcoin ve diğer riskli varlıklar üzerindeki baskıyı azaltacağını ileri sürdü.

ABD Doları Endeksi’nin (DXY) 1 haftalık mum grafiği. Kaynak: TradingView

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin fiyatı uzman yatırımcılara göre 30 bin dolara düşme riski taşıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!