Ripple Davasında Yeni Gelişme: Ripple İçin Kazanç Mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ripple davasında yeni gelişme: Ripple için kazanç mı? Mahkeme, Hinman’ın Ripple v. SEC davasında Ethereum‘un menkul kıymet olmadığını belirten açıklamasına ilişkin DPP* (Müzakere Süreci Ayrıcalığı) kararının yeniden gözden geçirilmesi talebini reddetti. Davayı yakından izleyen avukata göre, karar Ripple için “çok büyük bir kazanç” olarak nitelendirdi.

Mahkeme, SEC’e, diğer belgelerin yanı sıra, William Hinman’ın Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığını belirttiği tartışmalı konuşmasının bir taslağını içeren bir e-posta sağlamasını emretti. SEC ise DPP’nin bu materyalleri koruduğunu iddia etti.

Ancak mahkeme, bu düzenlemenin kurum çalışanlarının kişisel görüşlerini korumadığını belirterek protesto etti. Başka bir deyişle mahkeme, Hinman’ın sözlerinin bir kurum iletişimi olmadığına ve bu nedenle normun müzakereleri güvence altına almadığına karar verdi.

“Çok Büyük Bir Kazanç”

Ripple-SEC davasını dikkatle takip eden avukat James K. Filan, Twitter hesabından sonucu açıkladı. Filan’a göre karar, Ripple için önemli bir zafer olarak belirtti.

“The SEC seeks to have it both ways, but the Speech was either intended to reflect agency policy or it was not. Having insisted that it reflected Hinman’s personal views, the SEC cannot now reject its own position.”

— James K. Filan 🇺🇸🇮🇪90k+ (beware of imposters) (@FilanLaw) April 11, 2022

* Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası  gibi hukuk davalarında, bir kurumun dahili süreçleri keşif, ifşa ve diğer prosedürlere açıktır. muaf olduğunu savunan ilkedir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ripple Davasında Yeni Gelişme: Ripple İçin Kazanç Mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!