Ethereum 3000 Dolar Kaybetmek Üzere, Bir Sonraki Kritik Destek Seviye Nerede?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ayılar geçen hafta kripto piyasasının kontrolünü ele geçirdi ve haftalık en yüksek 3500 doların üzerine çıktığından beri Ethereum fiyatını %12 düşürmeyi başardı.

DXY endeksi yükseliyor ve Çin’den COVID19 vakalarına ilişkin haberler piyasaya korkuyu geri getirdi. Asıl soru, 3 bin doların altındaki daha düşük seviyeleri bekleyip beklemediğimiz ve Mart ayı yükseliş piyasasının bitip bitmediğidir.

Günlük Grafik

Bu analizde, türev borsa emir defteri ile ilgili Hacim Deltası ve Alıcı Al/Sat Oranı endeksini kullanarak trendi inceliyoruz.

Günlük zaman diliminde ETH, olası bir trend dönüşü için mükemmel bir alan gösteren 2800 – 3000 $ (yeşil işaretli) seviyesindeki temel destek seviyesine çok yakın.

Aşağıdaki grafikte görebileceğimiz gibi, son yükseliş trendine alıcı alıcıların gücünde bir artış (sarı çizgi ile işaretlenmiş) ve hacim deltasında bir artış (sarı dikdörtgen) eşlik etti.

Bu da fiyat artışının alıcıların satıcılara göre daha açgözlü ve agresif olduğu durumlarda oluştuğunu göstermektedir. Buna karşılık, düşüş trendi satıcı alıcıların gücünü artırdı (mavi olarak işaretlendi). Ancak yine de grafiklerde yukarı yönlü bir işaret göstermiyor. Açgözlü alıcıların yukarıda bahsedilen kilit destekle piyasaya yeniden girip giremeyeceğini bekleyip görmemiz gerekiyor.

Ethereum bu kilit seviyenin altına düşerse kan banyosunun genişlemesini bekleyebiliriz. O zamana kadar, önceki analizde söylediğimiz gibi, duygusal kararlardan kaçınmak ve daha temkinli davranmak daha iyidir.

Hareketli Ortalama Seviyeler

MA20: 3277 $

MA50: 2941 $

MA100: 2967 $

MA200: 3489 $

4 Saatlik Grafik

4 saatlik zaman diliminde, Ethereum iki denemeden sonra MA100’ü (mavi olarak işaretlendi) kıramadı ve fiyat MA200’e (beyaz olarak işaretlendi) düştü. Şu anda, boğalar onu tutmaya çalışıyor. RSI 14 günlük göstergesi de aşırı satım bölgesine yakın.

Yukarıdaki analizde belirtildiği gibi, şu anda en önemli şey desteği 2800 – 3000 $ arasında tutmaktır.

ethereum

Zincir Üzeri Analiz

Fund Holing, tröstler, ETF’ler ve fonlar gibi dijital varlıklar tarafından tutulan toplam madeni para miktarını gösterir. Dolaylı yatırım talebi arttıkça miktar artabilir.

Dolaylı yatırımcıların Ethereum talebi, fiyatın ardından son aylarda arttı. Ancak şimdi, düşüş haberlerinden sonra daha temkinli görünüyorlar ve talep düşüyor.

ethereum

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum 3000 Dolar Kaybetmek Üzere, Bir Sonraki Kritik Destek Seviye Nerede?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!