Cardano: Bu İşaretin Altında Bir Kapanış, Daha Fazla Geri Çekilmeyi Destekleyecektir!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cardano (ADA), son zamanlarda 4 saatlik grafiğinde yükselen kanaldan ayrıldıktan sonra kısa vadeli bir düşüş trendinde. Bu arada, hayati önemdeki 1,02 dolarlık desteğinde bir taban buldu.

20 EMA (kırmızı) 200 EMA’nın (yeşil) altına düşerse, ADA önümüzdeki günlerde daha fazla düşüşe baktı. Bollinger Bantları (BB) yüksek oynaklıktan kaçınırken, alt, 0,9-1 dolar bölgesinden yukarı yönlü bir canlanma görebilir. Basın zamanında, Cardano 1 dolar civarında işlem görüyordu.

Cardano 4 Saatlik Grafik

Cardano: Bu İşaretin Altında Bir Kapanış, Daha Fazla Geri Çekilmeyi Destekleyecektir! 3

En son yükseliş aşaması, Mart ortasındaki en düşük seviyelerinden kontrolsüz bir ralli gördü. 31 Mart’a kadar bu düşük seviyelerden %58’in üzerinde artış oldu. Bu aşamada, Cardano 1,2 dolarlık direnci test etti ve 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanal (sarı) oluşturdu. Sonuç olarak, alıcılar 1,02 dolar seviyesini korurken, modelden ayrıldı. 

6 Nisan’daki satışlar, son beş günde %15’lik bir kayıp kaydettiği için düşüş eğilimini körükledi. Böylece, fiyat hareketi 20/50/200 EMA’sının altına düştü ve Bollinger Bantlarının (BB) alt bandının yakınında işlem gördü.

Satıcılar 200 EMA’yı destekten acil dirence çevirdikçe, alıcıların 1,02 $ seviyesini sağlamaları gerekiyordu. Bu işaretin altında bir kapanış, 0,9 dolar bölgesine doğru daha fazla geri çekilmeyi destekleyecektir. Boğaların trend değişikliği umutlarını yeniden canlandırmaları için mevcut ticaret hacimlerini artırmaları ve 200 EMA seviyesini geri kazanmaları gerekiyordu.

Gerekçe

cardanoCardano: Bu İşaretin Altında Bir Kapanış, Daha Fazla Geri Çekilmeyi Destekleyecektir! 4

RSI, 7 Nisan’dan itibaren oldukça yavaş bir toparlanma sürecine girdi. Ancak o zamandan beri, fiyat düşüş eğiliminde. Böylece, RSI’ın ani trend çizgisi direncinden düşmesi durumunda olası bir gizli düşüş eğilimi ortaya çıkıyor. En azından, bu okumalar kısa vadede düşüş eğilimi sergiledi.

Ayrıca, CMF güneye baktı ve 4 saatlik zaman diliminde azalan para hacimlerini teyit etti. 0.12-mark, alıcıların daha fazla düşüşü önlemek için korumaları için kritik olacaktır.

Çözüm

BB’sinde gizli bir düşüş eğilimi ve zayıf okumalar potansiyeli göz önüne alındığında, ADA, sıkıştırma aşamasını sürdürürken kademeli bir geri çekilme görebilir. 20 EMA, 200 EMA’nın altına atlamaktan kaçınırsa, boğalar bir canlanmayı hızlandırabilir.

Son olarak, yatırımcılar/tüccarlar, ADA’nın kral para ile 30 günlük %96’lık bir korelasyonu paylaştığı için Bitcoin’in hareketine dikkat etmelidir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cardano: Bu İşaretin Altında Bir Kapanış, Daha Fazla Geri Çekilmeyi Destekleyecektir!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!