İrlandalı Reklam Düzenleyicisi, Kripto Reklamlarını Yeniden İnceleyecek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi ile beraber bu alandaki düzenleme çalışmaları da hız kazanmış durumda. Bu düzenleme çalışmaları devam ederken İrlandalı reklam gözlemcisi, kripto para birimlerinin tanıtımını denetleyen düzenlemeleri gözden geçirme planlarını açıkladı.

Kripto Reklamları Yeniden İrlandalı Reklam Düzenleyicisinin Radarında

Kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi artarken, devlet kurumları kripto para reklamlarını düzenlemeye çalışıyor. Bu tür faaliyetler devam ederken İrlanda Reklam Standartları Kurumu (ASAI) kripto reklamları kılavuzunu yeniden inceleme kararı aldı.

İlginizi çekebilir: Arthur Hayes: Ethereum Haziran Ayına Kadar 2500 Dolara Düşecek

İrlanda Reklam Standartları Kurumu’nun (ASAI) bu kararı, Floki gibi kripto işletmelerini tanıtan reklamların sayısının artmasının yanı sıra bu reklamlarda kriptoya yatırım yapmanın olası riskleri hakkında açıklama yapılmamasına ilişkin şikayetlere yanıt olarak geldi.

İrlanda Reklam Standartları Kurumu’nun bir sözcüsü şunları açıkladı:

ASAI, kripto para birimi iş reklamlarının yükselen trendi ışığında ek kuralların ve/veya rehberliğin gerekli olup olmadığını gözden geçirmeyi düşünüyor. ASAI, kripto para birimleri hakkında tüketici bilgisi hakkındaki endişelerin farkındadır. Doğruluk, dürüstlük ve kanıtlamaya ilişkin genel kuralların yanı sıra ASAI kodu, finansal reklamcılıkla ilgili kuralları da içermektedir.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
İrlandalı Reklam Düzenleyicisi, Kripto Reklamlarını Yeniden İnceleyecek
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!