MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin yaklaşık %5 düştüğü için kripto piyasası önceki gün büyük bir düşüş gördü. MATIC ve Dogecoin gibi kripto paralar, tıpkı Bitcoin ve daha geniş kripto piyasasının son saatlerde düşüşlerini hızlandırması gibi güçlü destek seviyelerine yakındı. Bu, daha yüksek zaman dilimlerinde önemi olan alanlara daha da geri çekilmelerini sağladı. Bu paralar daha yükseğe çıkabilir mi?

Polygon (MATIC)

MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 5

Camgöbeği ile vurgulanan, MATIC’in bir önceki güne düştüğü daha yüksek zaman dilimlerinde (12 saatlik ve günlük) bir talep alanıdır. Daha önce, fiyat 1.56-1.74$ aralığında işlem görüyordu ancak satış baskısı, ayıların düşük seviyelerde tutunmaları için çok büyüktü.

Yazma sırasında, fiyat ve RSI saatlik grafikte yükseliş eğilimi gösterdi. Bu, MATIC’in 1,44$’ın en düşük seviyesinden sıçradığını gördü, ancak OBV geçen hafta satış baskısının güçlü olduğunu gösterdi. 1,4 doların altına yakın bir seans, daha fazla olumsuzluk görebilir.

Near Protocol (NEAR) Analiz

AnalizMATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 6

NEAR için, 12.53$’dan 18$’a olan hareketine dayalı olarak bir dizi Fibonacci geri çekilme seviyesi (sarı) çizildi. Geçtiğimiz birkaç gün içinde 16.7$ seviyesi sert bir direnç oluşturmuştu ve yazının yazıldığı sırada fiyat %61.8 geri çekilme seviyesine doğru düşüyordu.

Bu seviye aynı zamanda NEAR’ın Mart ayındaki en yüksek seviyelerine çok yakındı ve tekrar test edilmesi iyi bir satın alma fırsatı olabilir. RSI ve Müthiş Osilatör, daha düşük zaman dilimlerinde devam eden bir düşüş eğilimi gösterdi.

Dogecoin (DOGE) Analiz

AnalizMATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 7

VPVR, DOGE için Değer Alanının son on gün içinde nerede olduğunu gösterdi. Değer Alanı Düşükleri 0.133 $ ve Yüksekler 0.155 $ idi. DOGE, Pont of Control’ün hemen üzerinde 0.143 $’dan 0.1452 $’dan işlem görüyordu. Müthiş Osilatör ve CVD, DOGE üzerindeki son satış baskısını yansıttı.

VPVR’ye göre, önceki günün 0.17 $’lık en yüksek seviyesinden geri çekilme sağlıklıydı ve DOGE bir kez daha “gerçeğe uygun değer”den işlem görüyordu. Önümüzdeki birkaç saat içinde, fiyatın bir satın alma fırsatı sunmasını talep etmek için 0.15 $ alanını çevirmesi gerekecek.

Avalanche (AVAX) Analiz

AnalizMATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe 8

AVAX ayrıca son birkaç saat içinde büyük kayıplar kaydetti ve 91.6 dolar destek seviyesini koruyamadı ve yaklaşık %11 düşüşle 82 dolara düştü. Bununla birlikte, AVAX için 2 saatlik grafik, bunun AVAX için bir aralık oluşumu olabileceğini, en düşüklerin 82,3 $ ve en yükseklerin 101.5 $ olduğunu gösterdi.

RSI güçlü bir düşüş momentumu gösterse ve OBV de büyük bir düşüş görse de, 82 dolarlık alanın bir başka yeniden testi muhtemelen 101 dolarlık yüksek seviyeleri hedefleyen iyi bir riskten-ödül alım fırsatı sunacaktır.

MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Solana Fiyat Analizi: SOL Bir Gecede % 9 Düştü, İzlenmesi Gereken Destek Bu!
FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba
Kripto Analisti Waves (WAVES), Apecoin (APE) ve Bir Altcoin İçin Görülen Derin Düzeltmeler İçin Uyardı!
Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MATIC, NEAR, Dogecoin, Avalanche Fiyat Analizi: 07 Nisan Perşembe
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!