Scaramucci, kripto sektörünün geleceğini parlak görürken ABD siyasetinden endişeleniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Skybridge Capital Kurucusu Anthony Scaramucci, blockchain sektörünün son derece parlak bir geleceği olduğunu düşünse de, ABD siyasetindeki “aşırı zayıf yönetimden” endişe ediyor.

Skybridge Capital Kurucusu Anthony Scaramucci, blockchain sektörünün son derece parlak bir geleceği olduğunu düşünse de, ABD siyasetindeki “aşırı zayıf yönetimden” endişe ediyor.

Eski Beyaz Saray İletişim Başkanı olan Scaramucci’nin şirketi, 7 milyar dolarlık Skybridge Bitcoin Fonu’nu yönetiyor.

Scaramucci, bugün Avustralya’da düzenlenen bir zirvede ABD’de kripto ve siyasetin mevcut ve gelecekteki durumun ilişkin konuştu. Scaramucci, blockchain teknolojisi şu anda hantal gözükse de, sektör için parlak bir gelecek öngörüyor.

Skybridge kurucusu, sektörün büyümesi önündeki en büyük engelin ABD yönetimindeki “tam anlamıyla rezil” siyasetçiler olduğunu düşünüyor. Scaramucci, mevcut durumda ön saflarda yer alan bazı isimlerin gelecekte başkan olması halinde “epey endişelenmemiz gerektiğini” söyledi.

Scaramucci, özellikle de “iki yüzlülüğün en büyük örneği” olarak bahsettiği Cumhuriyetçi Senatör Ted Cruz’u hedef aldı. Scaramucci’ye göre Cruz, bazı sorunlar ve Trump gibi kişiler hakkında gizlice olumsuz konuşurken, halk arasında konuştuğunda ise olumlu açıklamalarda bulunuyor. Bu tutum, Cruz’un kripto paraya ilişkin görüşlerine de yansıyabilir.

Halk arasında kriptoyu destekleyen Senatör Cruz, 30 Mart’ta Fed’in şahıslara merkez bankası dijital para birimi (CBDC) basmasını yasaklayacak bir yasa tasarısı sundu.

Yine de Scaramucci, Milli Gelirler İdaresi’nin kripto parayı “mülk” olarak sınıflandırmasının, ABD’de yasaklanmasını “neredeyse imkansız hale getirdiğini” düşünüyor. Dahası, Scaramucci, Biden’ın son başkanlık kararnamesini de olumlu buluyor.

“ABD’de Bitcoin ve diğer kripto paraların kurallara uygun biçimde düzenleneceği noktayı çoktan geçtiğimizi düşünüyorum.”

Scaramucci, blockchain alanının ilk günlerini, bir sayfanın yüklenmesinin 30 saniye aldığı internetin ilk günleriyle kıyasladı.

“Beş yıl içinde nerede olabileceğimizi hayal edin. Batı dünyasında tam anlamıyla herkesin akıllı telefon cüzdanı olacak ve muhtemelen dünyadaki tüm restoranlarda işlem yapabilecekler.”

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Scaramucci, kripto sektörünün geleceğini parlak görürken ABD siyasetinden endişeleniyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!