Bitcoin 46.000 doları desteğe çevirme hedefinde – "Nisan, BTC için hep iyi geçti"

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatı yıllık açılışın altında kaldı, ancak yatırımcılar nisan ayında yükseliş geleceğini düşünüyor.

Bitcoin (BTC) fiyatı, 1 Nisan tarihine düşüşle başlamış olmasına rağmen gün içinde gelen alımlarla toparlanma belirtileri gösterdi.

BTC/USD 1 saatlik mum grafiği (Bitstamp). Kaynak: TradingView

Bitcoin “önemli” bir anla karşı karşıya

Cointelegraph Piyasalar ve TradingView verilerine göre, 1 Nisan Wall Street açılışında BTC/USD paritesi 45.500 doları geçti.

Parite, makro faktörlerin ve büyük hacimli cüzdanların işlemlerinin körüklemesiyle geri çekilince mart ayındaki aylık kapanışa yakın olan 44.000 dolar seviyesine düştü.

Avrupa borsaları, Rusya’nın gaz arzını kesmekle tehdit etmesi ve Avrupa Birliği milletvekillerinin “barındırılmayan” cüzdanları yasaklama oylaması havayı daha da kötüleştirdi.

40.000 dolara doğru daha derin bir geri çekilmenin kıvılcımı yanmamış olsa da, Bitcoin yıllık açılışı olan 46.200 doların gerisine düştü. Bu da, 2022’nin başından beri devam eden alım satım aralığının geri dönüşü açık kapı bıraktı.

Trader Crypto Ed, yükseliş ve düşüş sürecinin devamını gösteren grafiğin yanında, “Eğer aşağı inmemiz gerekiyorsa, bunun buradan başlayacağını düşünüyorum” dedi.

BITCOIN Price Update – All you need to know in just 3 minutes! Remaining bullish? https://t.co/00zE8ojtDL via @WOOnetwork

Register at WOO for fee-less Futures Trading and 50/50 referral share: https://t.co/KrXiMyfuo1

— Ed_NL (@Crypto_Ed_NL) April 1, 2022

Popüler Twitter hesabı Material Indicators, kısa zaman dilimlerindeki verilerin genel piyasa gidişatına dair ipucu verdiğini söyledi.

Bitcoin haftalık grafiğinde yükselen takoz modeli oluştu, ancak yine de 50 haftalık hareketli ortalamayı (WMA) destek olarak koruyamadı.

Twitter hesabı, “Bitcoin bugün çok önemli bir konumda” şeklinde yazdı.

“BTC boğaları 50 WMA’yı kaybetti, ancak yapının üzerindeki direnç destek değişimini geri almayı başardı. Fiyat oynaklığı, aralığın her iki tarafında da mevcut. Yeniden denemeleri gözlemliyoruz.”

BTC/USD grafiği. Kaynak: Material Indicators / Twitter

Nisan hayal kırıklığına uğratmaz

Mart ayından farklı olarak nisan, Bitcoin için tarihsel olarak başarılı bir ay ve bu yıl yaşanacak çok şey var.

İlgili: 7 yıldır uyuyan Bitcoin cüzdanı uyandı – BTC yüzde 5 düştü

Zincir üstü analitik kaynağı Coinglass’tan alınan verilere göre, BTC/USD paritesi nisan ayında hiçbir zaman yüzde 3,46’dan fazla kaybetmedi ve maksimum kazanç yüzde 50’yi buldu.

Bitcoin aylık getiri tablosu (ekran görüntüsü). Kaynak: Coinglass

Burada ifade edilen görüş ve yorumlar yalnızca yazara aittir. Cointelegraph’ın görüşlerini yansıtmayabilir. Her yatırım ve alım satım işlemi risk içerir. Karar verirken kendi araştırmanızı yapmalısınız.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 46.000 doları desteğe çevirme hedefinde – "Nisan, BTC için hep iyi geçti"
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!