Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Ethereum (ETH) Analiz

Geçen haftaki ivme, ETH’nin şu anda kilit bir direnç olarak hareket eden 3.400 dolara yükselmesine izin verdi. Alıcılar bu seviyeyi kıramadı ve şimdi fiyat bir geri çekilmede bulunuyor. Buna rağmen, ETH son yedi gün içinde hala %5.7 fiyat artışı kaydetmeyi başardı.

Destek 3.000 dolarda bulunuyor ve bu geri çekilme daha önemli bir düzeltmeye dönüşürse, alıcılar tekrar ilgilenmeden önce ETH’nin fiyatı bu seviyeye düşebilir. Göstergeler, özellikle MACD, günlük grafikte düşen bir histogramı gösteriyor. Bu, alıcılar için momentum kaybına işaret ediyor.

İleriye bakıldığında, ETH, yükseliş momentumu geri dönmeden önce desteği 3.000 dolarda test etmek için iyi bir şansa sahip olabilir. En son ralli nedeniyle piyasa aşırı genişledi ve bu fiyat hareketi biraz bekleniyordu.

Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi 6

Ripple (XRP) Analiz

XRP’nin fiyatı 0,86 dolar seviyesinde sert bir dirençle karşı karşıya kaldı ve birkaç denemeden sonra alıcılar hala yukarıyı kırmayı başaramadı. Dahası, dün ayılar fiyatı 0,78$’a düşürdü ve bu da XRP’nin haftayı kırmızıyla kapatmasına ve %2,4’lük bir kayıp kaydetmesine neden oldu.

0,70 dolarlık destekle, satıcıların bu seviyeye ulaşana kadar yapacak çok işi var. Şimdiye kadar, alıcılar fiyatta büyük bir kaybı önlemeyi başardı, ancak baskı artıyor. MACD dün en son rallinin sona erdiğini gösteren düşüş eğilimini tamamladı.

Satıcıların şu anda fiyatı kontrol etme ve 0,70 $ destek seviyesine doğru itme fırsatı var. Momentumdaki mevcut değişim onları destekliyor.

AnalizEthereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi 7

Cardano (ADA) Analiz

ADA için bu yılki en güçlü rallilerden birinin ardından, fiyat 1,2 dolar direncinde sert bir duruşla karşı karşıya kaldı. Bu nedenle, son yedi gündeki genel kazanımlar daha az etkileyici ve ADA yalnızca %2’lik bir artış başardı.

Kripto para birimi ana direncin üzerine çıkamadığı ve onu desteğe çeviremediği sürece, ADA’nın 1 dolarlık destek seviyesi ile mevcut direnç arasında bir konsolidasyona girmesi muhtemel. Göstergeler şu anda yükselişini sürdürüyor ve biraz hacimle alıcılar saldırıya geri dönebilir.

İleriye bakıldığında, ana desteğin 1.2 dolardan reddedildikten sonra yeniden test edilmesi muhtemel olsa bile, Cardano yükseliş eğilimini sürdürmek için iyi bir şansa sahip.

AnalizEthereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi 8

Solana (SOL) Analiz

Solana, piyasadaki gerilemeye rağmen fiyatların yükselmeye devam etmesiyle bu hafta bizi şaşırtmayı bırakmadı. Son yedi gün içinde SOL, %23 fiyat artışı kaydetti.

Yükseliş momentumu çok güçlü olmaya devam ediyor, ancak fiyat hızla 130 dolardaki kilit dirence yaklaşıyor. Mevcut ralli 14 Mart’tan beri devam ediyor ve ne kadar uzun sürerse, nihai bir geri çekilme ihtimali o kadar yüksek.

Göstergeler şu anda herhangi bir zayıflık belirtisi göstermiyor ve temel destek 100 dolarda bulunuyor. Bu, alıcılara olası bir düzeltmeden önce kendilerini iyi konumlandırmaları için çok zaman verir.

AnalizEthereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi 9

Shiba Inu (SHIB) Analiz

Harika bir rallinin ardından, SHIB’nin cazibesi bu hafta sadece %4’lük bir fiyat artışı kaydederek soldu. Bunun nedeni, 0,000028 dolarlık kilit direncin daha yüksek hareket etmesini engellemesidir. Göstergeler de aşağı doğru eğimlidir ve bu da bir düzeltmeye yol açabilir.

Günlük zaman dilimindeki MACD histogramı, son üç gündeki momentumda daha düşük seviyelerle büyük bir düşüş gösteriyor. Düşüş eğilimi hala biraz uzakta, ancak piyasa katılımcıları, 0,000023 dolardan olası bir kilit desteği testini dışlamamalı.

İleriye bakıldığında, SHIB’nin fiyatı bir yükseliş modeli olan yükselen bir üçgene yerleştirecek olan temel destek ve direnç arasında konsolide olması muhtemeldir. Bu oluşumun üzerinde bir kırılma, başka bir büyük ralliye yol açabilir.

AnalizEthereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi 10

Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi
Bitcoin 50 Bin Dolar Olacak mı? Balinaların Neden Her İki Şekilde de Oynayacak Rolü Olacak?
Kripto Analisti Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) Rallilerinin Bitmediğini Söyledi!
BTC Fiyat Analizi: %10’luk Haftalık Artışın Ardından Bitcoin Bir Düzeltme Vadesi Geldi mi?
IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Shiba Inu: 1 Nisan Kripto Fiyat Analizi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!