Bitcoin Konsolidasyon Aralığı, Fiyatların Haftalık En Düşük Seviyeye Düşmesine Rağmen Devam Ediyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin, 38.000 $ ‘ın altındaki kısa fiyat düşüşüne rağmen 39.000 $ civarında işlem görmeye devam ediyor. LUNA bir günde %8 arttı.

Bitcoin kısa bir süreliğine 38.000 doların altına haftalık en düşük seviyesine geriledi, ancak tüm kayıp zemini geri aldı ve yaklaşık 39.000 dolarlık tanıdık bir seviyeye geri döndü. Altcoinler, Terra gibi birkaç istisna dışında bugün biraz kırmızıda.

Bitcoin Haftalık En Düşük Seviyeyi Gördü

Geçen haftanın ortasında, Bitcoin, Biden’ın kripto para birimi düzenlemelerine ilişkin yönetici kararının ardından şaşırtıcı bir yükseliş başlattı ve yaklaşık 43.000 dolara fırladı. Ancak bu kuzeye yolculuk kısa sürdü ve ayılar olay yerine geri döndü.

Sonraki saatlerde BTC 3.000 dolardan fazla kaybetti ve 39.000 dolara düştü. O zamandan beri varlık, yalnızca birkaç kısa fiyat pompası ve düşüşle bu çizgide nispeten sıkışmış kaldı.

En son örnek saatler önce, birincil kripto para biriminin 1,500 $ düşerek 7 Mart’tan bu yana en düşük fiyat pozisyonu olan 37,500 $’a düştüğü zaman geldi. Bununla birlikte, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın BTC, ETH ve DOGE pozisyonlarını elden çıkarma planı olmadığını söylemesinin ardından geri döndü ve şimdi bir kez daha 39.000 dolar civarında duruyor.

Bu nedenle, Bitcoin’in piyasa değeri 750 milyar doların biraz altında kaldı.

Bitcoin Konsolidasyon Aralığı, Fiyatların Haftalık En Düşük Seviyeye Düşmesine Rağmen Devam Ediyor! 3

Terra %8 Arttı

Altcoinler de son 24 saatte küçük hareketlerle BTC ile oldukça benzer bir durumda. Ethereum, bugün erken saatlerde 2.500 dolara kısa bir düşüşün ardından 2.600 doların altında mücadele ediyor.

Ripple, hafta sonu boyunca ve öncesinde en çok uçanlar arasında yer aldıktan sonra son bir günde en büyük değerini kaybetti. XRP şimdi %3,5 düştü ve 0,8 doların altında oturuyor.

Binance Coin, Polkadot, Avalanche, Dogecoin, Shiba Inu, MATIC, CRO ve ATOM da bugün biraz kırmızıdayken, Solana ve Cardano küçük kazançlar kaydetti.

Terra, yaklaşık %8’lik bir artışla en önemli kazanandır. Sonuç olarak, LUNA 90 doların üzerinde işlem görüyor.

Kripto piyasa değeri, önceki en düşük seviyeden bu yana yaklaşık 50 milyar dolar artarak yaklaşık 1.750 trilyon dolara ulaştı.

bitcoin Bitcoin Konsolidasyon Aralığı, Fiyatların Haftalık En Düşük Seviyeye Düşmesine Rağmen Devam Ediyor! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
184

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Konsolidasyon Aralığı, Fiyatların Haftalık En Düşük Seviyeye Düşmesine Rağmen Devam Ediyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!